Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Palletservice Doetinchem Gelderland
Dit moet je weten

Bezorgen en laten ophalen van pallets

Pallets laten ophalen en bezorgen bij de juiste ontvanger? Je bent bij KSO Logistics aan het juiste adres! Al vanaf één pallet verzorgen wij het complete logistieke proces.

Bepalende factoren voor de kosten

Of je nu een eenmalige zending hebt of op zoek bent naar een langdurige logistieke partner, wij staan klaar om jouw pallets veilig en efficiënt te bezorgen en op te halen. Hieronder vind je een stap-voor-stap uitleg van ons proces.

Dit moet je weten over het bezorgen van pallets

Wij bezorgen pallets van maandag tot en met vrijdag. De kosten van het versturen van pallets zijn afhankelijk van onder andere het aantal verstuurde zendingen, afmetingen en gewicht. Palletdistributie is al beschikbaar vanaf €49,43 per pallet. Het ophalen, op- en overslag, en aflevering zitten bij de kosten in.

Pallet verzenden? Dit zijn de stappen

Wil je een pallet zending aanmelden? Dit zijn de stappen voor palletdistributie.

  • Stap 1: vraag een offerte aan

Wil je pallets laten ophalen en bezorgen? Begin dan door ons online offerte formulier in te vullen. Geef de details van de zending op, zoals aantal, afmetingen, gewicht en ophaallocatie(s). Wij reageren binnen 24 uur.

  • Stap 2: boek de zending

Boek de zending na acceptatie van de offerte. Wij spreken een ophaaldatum af die het beste uitkomt voor jou en de ontvanger.

  • Stap 3: bereid de pallet(s) voor

Zorg ervoor dat de goederen correct en veilig op het pallet zijn geplaatst en stevig vastgezet. Een goede voorbereiding zorgt voor een veiliger transport en minimaliseert de kans op schade.

  • Stap 4: ophalen

Onze professionele chauffeurs komen op de afgesproken datum en tijd de pallet(s) ophalen. Zij zorgen voor een veilige lading en bevestiging van de pallets in onze voertuigen.

  • Stap 5: transport

De pallets worden vervoerd in ons moderne, veilige wagenpark. Met ons track-and-trace systeem kun je de zending van ophaal- tot afleverpunt volgen.

  • Stap 6: aflevering

Bij aankomst op de bestemming zorgen we voor een soepele en tijdige aflevering van de pallets. Onze chauffeurs helpen met het lossen indien nodig. Na aflevering ontvang je een bevestiging van de voltooide levering.

KSO Logistics 32
KSO Logistics 58