Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pakket afleveren mannen
Onze cultuur

Over KSO Logistics

KSO Logistics is dé logistieke dienstverlener die zich richt op pakket- en palletdistributie, op- en overslag en koeriersdiensten.

Packs en het begin van KSO Logistics

Op 2 september 2014 kochten wij twee bestelbussen en begonnen we als regionale partner van Packs met het bezorgen van pakketten. Packs is een samenwerkingsverband van zelfstandige koeriers- en transportbedrijven en richt zich op pakketdistributie. Samen hebben we een dekkend netwerk in de Benelux. Wij bezorgen de pakketten van al onze partners in onze eigen regio en halen pakketten van onze klanten op die we verzenden via het netwerk van Packs.


De kracht van dit netwerk is dat wij werken met regionale partners, partners die hun regio kennen en allen vechten voor hun eigen bedrijf. We hebben gezamenlijk dezelfde belangen en weten van elkaar dat het leveren van kwaliteit heel belangrijk is. Daardoor komen we samen verder en kunnen we kwaliteit garanderen.

Busje terrein jongen
Relatiegeschenken laten bezorgen
Nu en in de toekomst

KSO Logistics

KSO Logistics bestaat uit ruim 40 medewerkers, inclusief parttime- en oproepchauffeurs en 15 eigen voertuigen. Met een vaste werkwijze en verschillende diensten ontlasten wij onze klanten. Wij onderscheiden ons met een zeer hoog afleverpercentage en versturen elke soort zending, van brievenpost tot palletservice. Waar het grote organisaties om de grote aantallen gaat, gaat het bij ons om snelheid, service en kwaliteit.


KSO Logistics wil uitgroeien tot een kwalitatief logistiek en transportbedrijf. We kijken daarom wat onze klanten willen, denken mee en komen met oplossingen. We optimaliseren continu onze processen, ontwikkelen en motiveren onze werknemers en blijven investeren in ICT van de bovenste plank. Bovendien is ons doel om onze CO2-uitstoot aanzienlijk te verkleinen en (deels) elektrische auto’s in te zetten.

Kranen kerstpakketten

"Erg prettig en heel belangrijk om met KSO Logistics een betrokken partner te hebben die als verlengstuk van onze organisatie zorg draagt voor een juiste en tijdige bezorging van de geschenken die onze opdrachtgevers aan hun medewerkers en relaties willen geven."

Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten

Lees meer