Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jongen pakket bus 1

Spoedkoerier

Heb je een pakket of pallet waarbij snelheid gebaat is? Onze spoedkoerier levert jouw zendingen op het gewenste tijdstip af bij de ontvanger. Meld jouw spoedtransport aan, spreek met ons een tijdstip af en geniet van een snelle, efficiënte en betrouwbare levering.

Leveringen met spoed

Zo gaan onze spoedkoeriers te werk

Bij KSO Logistics staan we dag en nacht voor je klaar. Of het nu weekend, vakantie of een feestdag is, onze spoedkoerier levert de zending af op het gewenste moment. Meld de zending aan via ons TMS of neem contact met ons op zodat wij de zending aan kunnen melden en wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Onze spoedkoerier haalt het pakket bij je op en rijdt direct door naar de ontvanger. Dankzij de barcode op de zending kan het pakket gevolgd worden via track & trace, zodat de ontvanger weet dat het pakket snel aankomt.

Kranen kerstpakketten

"Erg prettig en heel belangrijk om met KSO Logistics een betrokken partner te hebben die als verlengstuk van onze organisatie zorg draagt voor een juiste en tijdige bezorging van de geschenken die onze opdrachtgevers aan hun medewerkers en relaties willen geven."

Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten

Lees meer
Vakkundig, snel en betrouwbaar

Spoedlevering met KSO

De kosten van de koeriersdienst worden berekend op basis van het aantal gereden kilometers of, bij korte afstanden, op basis van de gemaakte uren. Deze kosten zijn inclusief het halen en brengen van jouw zending naar de ontvanger. Is het van belang dat jouw zending vandaag nog wordt bezorgd op de plek van bestemming? Dat kan! Onze spoedkoerier staat altijd voor je klaar, voor nationale én internationale zendingen. Wat de zending ook is, wij staan garant voor een snelle en betrouwbare levering van jouw zending.

Is je zending geen spoedtransport dat op dezelfde dag nog bezorgd moet worden? Dan is het niet nodig om een spoedkoerier in te schakelen, maar kun je gebruik maken van onze pakketservice of palletservice.

Gebruik maken van onze spoedservice

KSO Logistics biedt verschillende bezorgservices, ook voor zendingen waar snelheid bij geboden is. Denk aan Same Day Delivery en Next Day Delivery. Dankzij een samenwerking tussen ons en de webshops hebben hun klanten zekerheid, inzicht in de levering en een razendsnelle bezorging.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Logistiek partner KSO Logistics