Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
KSO logistics koeriersdienst
Efficiënt, snel en betrouwbaar

Koeriersdiensten

Bij KSO Logistics kun je ook terecht voor de dringende transport vraagstukken. Geen zending is ons te gek, zolang deze in onze voertuigen past. Wij zijn jouw transportbedrijf voor koeriersritten en voeren sneltransport efficiënt, vakkundig en snel uit.

24/7 voor jou onderweg

Dit moet je weten over onze koeriersdiensten

Dag of nacht, weekend, vakantie of een feestdag, bij KSO Logistics staan we altijd voor je klaar. Wil je gebruik maken van onze koeriersdiensten? Neem dan contact met ons op of voer de zending in in ons Transport Management Systeem zodat wij contact met je op kunnen nemen. Is de zending eenmaal aangemeld, dan staan wij in een oogwenk voor je klaar.


Op het gewenste moment komt één van onze voertuigen jouw kant op om de zending op te halen en direct naar de ontvanger te brengen. Doordat de zending voorzien wordt van een barcode, is online track & trace een mogelijkheid. De kosten van de koeriersdienst worden berekend op basis van het aantal gereden kilometers of, bij korte afstanden, op basis van de gemaakte uren. Deze kosten zijn inclusief het halen en brengen van jouw zending naar de ontvanger. Zendingen worden al verzonden vanaf € 0,60 per kilometer.

Design85

"De chauffeurs van KSO Logistics laden bij ons en gaan direct lossen bij de klant. 15 minuten voor aankomst belt de chauffeur met de klant om er zeker van te zijn dat ze elkaar niet mislopen. De chauffeur is daarnaast altijd bereid om de pakketten bij de klant naar binnen te dragen. Wij krijgen hier veel complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs van KSO Logistics!"

F7274808a8aa3e5628f9cf2206f6e0e3

Design85

Lees meer
Snel en betrouwbaar

Koeriersdiensten van KSO Logistics

Is het van belang dat jouw zending vandaag nog wordt bezorgd op de plek van bestemming? Dat kan! Onze spoedkoerier staat altijd voor je klaar, voor nationale én internationale zendingen. Wat de zending ook is, wij staan garant voor snelle en betrouwbare levering van jouw zending.


Hoeft jouw zending niet op dezelfde dag nog bezorgd te worden? Dan is het niet nodig om een spoedkoerier in te schakelen, maar kun je gebruik maken van onze pakketservice of palletservice.

Same Day Delivery

Snelle leveringen voor webshops

KSO Logistics biedt verschillende bezorgservices, ook voor zendingen waar snelheid bij geboden is. Denk hierbij niet alleen aan koeriersdiensten, maar ook aan Same Day Delivery en Next Day Delivery. Dankzij een samenwerking tussen ons en de webshops hebben hun klanten zekerheid, inzicht in de levering en een razendsnelle bezorging.

Portret man bril

Contact opnemen

Jouw zending vandaag nog bij de ontvanger afleveren? Bij KSO Logistics staan we garant voor snelle en betrouwbare levering van jouw zendingen.


Onze spoedkoeriers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Heb je een vraag of wil je een zending aanmelden? Neem contact met ons op, we helpen je graag!