Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Palletservice Doetinchem Gelderland

Pallet distributie

Bij KSO Logistics willen we onze klanten en relaties ontzorgen in het gehele logistieke proces. Ook voor het versturen van pallets zijn wij jouw transportbedrijf. Of het nu om dagelijkse of eenmalige zendingen gaat. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar!

Zo werkt het

Onze palletdistributie service

Voor nationale en internationale levering van pallets ben je bij KSO Logistics aan het juiste adres. Meld jouw zending voor 14.00 uur aan en wij komen deze dezelfde dag nog bij je ophalen. De zending wordt de volgende dag voor 17.00 uur afgeleverd op het juiste adres in Nederland. Heeft de verzending van de pallet hogere spoed? Door gebruik te maken van onze koerierdienst is jouw pallet op het gewenste moment op de plek van bestemming.


Wil je een pallet zending aanmelden? Dat kan via ons online boekingssysteem. Je boekt de zending in, wij halen deze af en dankzij ons flexibele netwerk wordt de zending de volgende werkdag bezorgd. Met dit systeem kun je bovendien zelf een etiket printen en de verzending volgen via track & trace. Heb je nog geen account? Neem dan contact met ons op voor het aanmelden van jouw palletzending.

Kranen kerstpakketten

"Erg prettig en heel belangrijk om met KSO Logistics een betrokken partner te hebben die als verlengstuk van onze organisatie zorg draagt voor een juiste en tijdige bezorging van de geschenken die onze opdrachtgevers aan hun medewerkers en relaties willen geven."

Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten

Lees meer

Pallets verzenden met onze palletservice

Pallets verzonden met onze palletservice worden op maandag tot en met vrijdag geleverd. Wil je maar één pallet verzenden? Ook dan verzorgen wij het ophalen en leveren van de zending.


De kosten van het versturen van pallets zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het aantal verstuurde zendingen, afmetingen en gewicht. Palletdistributie is al beschikbaar vanaf €49,43 per pallet. Het ophalen, eventuele op- en overslag en het afleveren bij jouw klant zit bij de kosten in en wordt dus niet los in rekening gebracht. De palletzendingen zijn standaard verzekerd met algemene vervoerscondities, ook wel bekend als AVC of CMR.

Jouw partner voor het versturen van pallets
Snelle en betrouwbare levering van pallets

Contact opnemen

Een palletzending zo snel mogelijk afleveren bij de ontvanger? Bij KSO Logistics staan we garant voor een snelle en betrouwbare levering van al jouw zendingen. Meld jouw zending direct aan via ons TMS of vraag een offerte aan.


Wil je meer informatie over het versturen van pallets? Kijk dan tussen onze veelgestelde vragen of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij vertellen je alles wat je moet weten over het versturen van pallets.

Veelgestelde vragen

Wat is de palletservice van KSO Logistics en hoe werkt het?

Onze palletservice bij KSO Logistics biedt een betrouwbare nationale en internationale levering van pallets, met flexibele opties voor het ophalen en afleveren van zendingen.

Hoe werkt de palletdistributie service?

Voor palletzendingen meld je jouw zending voor 14.00 uur aan en wij komen deze dezelfde dag nog bij je ophalen. De zending wordt de volgende dag voor 17.00 uur afgeleverd op het juiste adres in Nederland.

Wat zijn de kosten voor het versturen van pallets via de palletservice van KSO Logistics?

De kosten voor het versturen van pallets zijn afhankelijk van factoren zoals het aantal verstuurde zendingen, afmetingen en gewicht. Palletdistributie is al beschikbaar vanaf €49,43 per pallet, inclusief ophalen, eventuele op- en overslag, en aflevering bij jouw klant.

Zijn palletzendingen standaard verzekerd met de palletservice van KSO Logistics?

Ja, palletzendingen zijn standaard verzekerd met algemene vervoerscondities (AVC of CMR) bij KSO Logistics, wat extra gemoedsrust biedt voor klanten.

Hoe kan ik een palletzending aanmelden bij KSO Logistics?

Je kunt een palletzending eenvoudig aanmelden via ons online boekingssysteem. Na aanmelding halen wij de zending op en wordt deze de volgende werkdag bezorgd.