Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jongen pakket bus 1

Onze tarieven

Bij KSO Logistics kun je gebruik maken van gevarieerde diensten. Van spoedleveringen tot Next Day delivery en vaste zendigen, het kan bij ons allemaal. De tarieven voor deze diensten verschillen. Daardoor kunnen wij geen exacte tarieven geven, maar wel een duidelijke leidraad!

Gevarieerde diensten en vormen

Onze tarieven

Bij KSO Logistics bieden we een groot aantal verschillende diensten die je bij ons kunt afnemen, los van elkaar en tegelijkertijd. Zo kunnen wij ons voorstellen dat je gewoonlijk 4 pallets in de week moet verzenden, maar ook af en toe een klein pakket.


De prijzen voor deze diensten verschillen en, hoewel onze prijzen vergelijkbaar zijn met die van grote spelers, wij kunnen hierover geen precieze getallen noemen. Dat komt natuurlijk ook doordat verschillende combinaties van diensten leiden tot verschillende gecombineerde tarieven. Ons duidelijke voordeel? Ook vanaf 1 pakket gaan wij al voor jou de weg op!

Deze variabelen spelen een rol

Een leidraad voor onze tarieven

De kosten van de zending in kwestie zijn afhankelijk van een aantal variabelen. De afmetingen van het pakket bepalen niet alleen de soort dienst, maar maken ook verschil in de kosten. Naast afmetingen is het gewicht van belang, dit weegt mee in het aantal pakketjes dat wij mee kunnen nemen en de vervoerswijze.

Ook het aantal pakketjes en het soort pakket kan een groot verschil maken. Bovendien zal de snelheid van leveren een rol spelen in de tarieven, Same Day Express heeft bijvoorbeeld hogere tarieven van Next Day delivery.

De tarieven voor jouw pakketten

Een exacte prijsopgaaf

Wil jij weten wat de exacte kosten zijn voor jouw situatie? Doe een vrijblijvende aanvraag of neem contact met ons op, dan kunnen wij je precies vertellen waar je aan toe bent! Wel zo fijn.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril