Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Same day delivery

De complete logistieke dienstverlener

Bij KSO Logistics hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld tot een betrouwbare partner in uiteenlopende vormen van logistieke dienstverlening.

Specialist op het gebied van logistieke dienstverlening

Naar welke vorm van vervoer je ook op zoek bent; pakket- of palletdistributie, koeriers- of expresdienst en same - of next day delivery. Wij verzorgen het voor jullie met toewijding en zorgvuldigheid! Inmiddels hebben we een mooie klantenkring opgebouwd in verschillende bedrijfstakken of branches. Om je een idee te geven van onze werkzaamheden, lees je onderstaand hoe wij ons dagelijks voor een aantal van deze branches inzetten, namelijk fashion, e-commerce, elektronica en versproducten. Je vindt ons praktisch overal waar logistieke dienstverlening nodig is!

Pakket afleveren mannen

Versproducten bezorgen

Het verzenden van etenswaren vraagt om een speciale aanpak. Je hebt immers te maken met bederfelijke goederen die je niet een nacht in een magazijn kunt opslaan, of vervoeren bij hoge buitentemperaturen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat ook jullie versproducten hun kwaliteit behouden door de juiste wijze van transporteren.

Same day express

Fashion bezorgen

De online fashion-industrie is een competitieve markt, waarin klanten steeds meer eisen stellen aan de snelheid en betrouwbaarheid van leveringen. Men verwacht dat hun bestelling dezelfde, of in ieder geval de volgende dag wordt geleverd. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat ook jullie klanten op deze leverbetrouwbaarheid kunnen rekenen.

KSO logistics koeriersdienst

Logistiek uitbesteden

Het opzetten en beheren van een webshop is tegenwoordig kinderspel. Echter het snel verpakken en leveren van de bestelde producten is een tijdrovende klus. Daarom loont het zich al snel om dit aan ons uit te besteden. Lees hier hoe wij jullie ontzorgen door de logistieke afhandeling van jullie bestellingen over te nemen.

Distributieservice KSO Logistics

Elektronica

Elektronica is kwetsbaar en vraagt om een speciale behandeling bij het verzenden. Bovendien lopen de afmetingen van deze zendingen erg uiteen, waar wij als transporteur efficiënt op inspelen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat jullie elektrotechnische producten op de juiste wijze worden vervoerd naar jullie klantenkring.

Compleet verzorgde logistieke dienstverlening

Als het aankomt op transport, weten we binnen elke branche exact welke kwaliteitseisen worden gesteld en waar eventuele knelpunten zitten als het aankomt op transport. Daardoor kun jij met een gerust hart het vervoer van etenswaren, kleding, elektronica, e-commerce producten en meer aan ons overlaten.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril