Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Same day delivery

Branches

Bij KSO Logistics hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld tot een betrouwbare partner in uiteenlopende vormen van logistieke dienstverlening. Ontdek in welke branches wij werkzaam zijn.

Specialist op het gebied van logistieke dienstverlening

Naar welke vorm van vervoer je ook op zoek bent; koeriers- - of koeriers- , koeriers-of expressdienst en same - of next day delivery. Wij verzorgen het voor jullie met toewijding en zorgvuldigheid! Inmiddels hebben we een mooie klantenkring opgebouwd in verschillende bedrijfstakken of branches. Om je een idee te geven van onze werkzaamheden, lees je onderstaand hoe wij ons dagelijks voor een aantal van deze branches inzetten, namelijk fashion, e-commerce, elektronica en versproducten. Je vindt ons praktisch overal waar logistieke dienstverlening nodig is!

Pakket afleveren mannen

Versproducten bezorgen

Het verzenden van etenswaren vraagt om een speciale aanpak. Je hebt immers te maken met bederfelijke goederen die je niet een nacht in een magazijn kunt opslaan, of vervoeren bij hoge buitentemperaturen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat ook jullie versproducten hun kwaliteit behouden door de juiste wijze van transporteren.

Same day express

Fashion bezorgen

De online fashion-industrie is een competitieve markt, waarin klanten steeds meer eisen stellen aan de snelheid en betrouwbaarheid van leveringen. Men verwacht dat hun bestelling dezelfde, of in ieder geval de volgende dag wordt geleverd. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat ook jullie klanten op deze leverbetrouwbaarheid kunnen rekenen.

KSO logistics koeriersdienst

Logistiek uitbesteden

Het opzetten en beheren van een webshop is tegenwoordig kinderspel. Echter het snel verpakken en leveren van de bestelde producten is een tijdrovende klus. Daarom loont het zich al snel om dit aan ons uit te besteden. Lees hier hoe wij jullie ontzorgen door de logistieke afhandeling van jullie bestellingen over te nemen.

Distributieservice KSO Logistics

Elektronica

Elektronica is kwetsbaar en vraagt om een speciale behandeling bij het verzenden. Bovendien lopen de afmetingen van deze zendingen erg uiteen, waar wij als transporteur efficiënt op inspelen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat jullie elektrotechnische producten op de juiste wijze worden vervoerd naar jullie klantenkring.

Compleet verzorgde logistieke dienstverlening

Als het aankomt op transport, weten we binnen elke branche exact welke kwaliteitseisen worden gesteld en waar eventuele knelpunten zitten als het aankomt op transport. Daardoor kun jij met een gerust hart het vervoer van etenswaren, kleding, elektronica, e-commerce producten en meer aan ons overlaten.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril

Veelgestelde vragen

Welke logistieke diensten biedt KSO Logistics aan?

KSO Logistics biedt een breed scala aan logistieke diensten, waaronder pakketdiensten,distributieservice, spoedkoerier,palletdistributieen koeriersdiensten.

Welke branches worden ondersteund door KSO Logistics?

KSO Logistics biedt diensten aan in diverse sectoren zoals fashion, e-commerce, elektronica en versproducten, en ook in andere bedrijfstakken waar logistieke ondersteuning vereist is.

Hoe worden kwetsbare of breekbare items behandeld?

Het netwerk van KSO Logistics is gespecialiseerd in zendingen die speciale zorg behoeven. Denk aan bloemen, wijnen, medicijnen en versgoederen zoals gebak en fruit. Het sorteerproces wordt door ons voornamelijk met de hand uitgevoerd, waardoor wij persoonlijke zorg aan jouw zending kunnen geven die nodig is.

Hoe registreer ik mij?

Om je te registreren bij KSO Logistics, ga je naar ons portaalen volg je de stappen om je te registreren als klant. Na registratie ontvang je inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot ons portaal. Als je vragen hebt over het registratieproces of meer informatie wilt over het versturen van pakketten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Kunnen jullie op regelmatige basis terugkerende zendingen verzorgen voor zakelijke klanten?

Als je op regelmatige basis pakketten wilt versturen, gaan we graag het gesprek met je aan om aantrekkelijke afspraken te maken op basis van een intensievere samenwerking.

Wat zijn de levertijden voor verschillende soorten zendingen?

Wij hebben verschillende mogelijkheden waaronder Same Day Delivery(vandaag besteld, vanavond in huis), Same day Express (vandaag besteld, vandaag opgehaald en voor 16:30 uur afgeleverd) en Next Day Delivery (voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis).

Wat zijn de tarieven voor de verschillende bezorgopties?

De tarieven voor deze diensten verschillen. Daardoor kunnen wij geen exacte tarieven geven, maar wel een duidelijke leidraad. Wil jij weten wat de exacte kosten zijn voor jouw situatie? Doe een vrijblijvende aanvraag of neem contact met ons op, dan kunnen wij je precies vertellen waar je aan toe bent.