Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Distributieservice KSO Logistics Doetinchem

Veelgestelde vragen

Heb je het antwoord op een vraag niet gevonden op onze website? Wij hebben de meest gestelde vragen van onze klanten hier onder elkaar gezet en beantwoord. Staat jouw vraag hier niet tussen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via de mail of telefonisch.

Verzendopties

Welke logistieke diensten biedt KSO Logistics aan?

KSO Logistics biedt een breed scala aan logistieke diensten, waaronder pakketdiensten,distributieservice, spoedkoerier,palletdistributieen koeriersdiensten.

Wat houdt Same Day Delivery in bij KSO Logistics?

Met Same Day Delivery hoef je je nooit meer te haasten naar een postkantoor om je pakket op tijd binnen te krijgen. Wij halen je pakketjes voor 10:00 uur 's ochtends op en bezorgen ze nog dezelfde dag.

Wat is Next Day Delivery bij KSO Logistics?

Next Day Delivery bij KSO Logistics is een service voor nationale en internationale levering van pakketten, waarbij pakketten binnen één werkdag worden afgeleverd in de Benelux, waaronder Nederland, Luxemburg en België. Bezorging tussen 8.00 en 17.00 uur.

Kan ik ook maar één pakket verzenden met KSO?

Ook als je maar één zending hebt gaan wij voor jou de weg op! Voor kleine en grote organisaties zijn wij er.

Wat zijn de afmetingen- en gewichtsbeperkingen voor verzendingen bij KSO?

Pakketten versturen kan tot wel 275 cm lengte, met een gewicht van maximaal 35 kg.

Welke branches worden ondersteund door KSO Logistics?

KSO Logistics biedt diensten aan in diverse sectoren zoals fashion, e-commerce, elektronica en versproducten, en ook in andere bedrijfstakken waar logistieke ondersteuning vereist is.

Hoe worden kwetsbare of breekbare items behandeld?

Het netwerk van KSO Logistics is gespecialiseerd in zendingen die speciale zorg behoeven. Denk aan bloemen, wijnen, medicijnen en versgoederen zoals gebak en fruit. Het sorteerproces wordt door ons voornamelijk met de hand uitgevoerd, waardoor wij persoonlijke zorg aan jouw zending kunnen geven die nodig is.

Biedt KSO internationale verzendingen aan?

Ja, voor nationale en internationale levering van pakketten kun je bij ons terecht, met name voor zendingen naar Nederland, Duitsland of België.

NIICE KSO Logistics V0 1 2717 min
Next day delivery KSO Logistics

Werkwijze

Hoe kan ik een zending plaatsen?

Om een zending te plaatsen bij KSO Logistics, dien je je eerst te registreren op ons portaal. Na registratie ontvang je inloggegevens. Lees alles over onze werkwijze.

Hoe registreer ik mij?

Om je te registreren bij KSO Logistics, ga je naar ons portaalen volg je de stappen om je te registreren als klant. Na registratie ontvang je inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot ons portaal. Als je vragen hebt over het registratieproces of meer informatie wilt over het versturen van pakketten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Worden pakketten ook bij ons afgehaald?

Ja, bij KSO halen we pakketten al vanaf één stuk per dag af bij al onze klanten.

Wat moet ik doen als ik een pakket heb gemist?

Heb je een pakketje gemist omdat je niet thuis was op het moment van bezorging? Dan gaat het pakketje terug naar ons depot. Geen paniek, je kunt verschillende dingen doen om alsnog je pakketje te ontvangen. Lees hier alles over als je een pakket hebt gemist.

Ben ik zeker van levering bij KSO Logistics?

Ja. 99% van al onze pakketzendingen wordt succesvol bij de ontvanger bezorgd bij de eerste poging. In enkele gevallen dat de eerste poging niet succesvol is geweest, proberen wij het een tweede keer.

Kunnen jullie op regelmatige basis terugkerende zendingen verzorgen voor zakelijke klanten?

Als je op regelmatige basis pakketten wilt versturen, gaan we graag het gesprek met je aan om aantrekkelijke afspraken te maken op basis van een intensievere samenwerking.

KSO Logistics 20
Same day delivery

Pakket volgen

Wat zijn de levertijden voor verschillende soorten zendingen?

Wij hebben verschillende mogelijkheden waaronder Same Day Delivery(vandaag besteld, vanavond in huis), Same day Express (vandaag besteld, vandaag opgehaald en voor 16:30 uur afgeleverd) en Next Day Delivery (voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis).

Hoeveel afleverpogingen doen jullie voor een zending?

KSO Logistics doet altijd twee gratis afleverpogingen.

Hoe kan ik de status van mijn verzending volgen?

Jouw pakket wordt overal in Nederland de volgende dag geleverd, ook op zaterdag. Na het versturen zijn de pakketten online te volgen via een Track and Trace.

Waar is mijn pakket?

In de Track & Trace vind je precies waar je pakketje is en hoe laat deze wordt afgeleverd. Indien je nog geen Track & Trace van ons hebt ontvangen, is je pakket nog niet bij ons aangemeld.

Hoe werkt de Track & Trace van KSO?

Wij zijn een professionele logistieke partner die haar klanten volledig kan ontzorgen met verschillende logistieke diensten. Een flexibele organisatie waar de klant het gevoel heeft geen nummer te zijn, maar serieus te worden genomen. Een organisatie waar je op kunt rekenen, die bekendstaat om haar flexibiliteit, het persoonlijke contact, positieve medewerkers en de geleverde kwaliteit.

Palletservice Doetinchem Gelderland
Kso same day delivery 1

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van KSO in geval van vragen of problemen met mijn verzending?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van KSO Logistics in geval van vragen of problemen met je verzending door te bellen naar het telefoonnummer 085-2736382 of door een e-mail te sturen naar info@ksologistics.nl. Wij helpen je graag.

Kan ik ook contact opnemen in het weekend of tijdens vakantie en feestdagen?

Dag of nacht, weekend, vakantie of een feestdag, bij KSO Logistics staan we altijd voor je klaar.

Kan ik een offerte aanvragen voor mijn bedrijf in België?

Dit is afhankelijk van de locatie van je bedrijf. Om je goed te kunnen helpen, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Distributieservice KSO Logistics Doetinchem
Vacature chauffeur avond

Tarieven

Wat zijn de tarieven voor de verschillende bezorgopties?

De tarieven voor deze diensten verschillen. Daardoor kunnen wij geen exacte tarieven geven, maar wel een duidelijke leidraad. Wil jij weten wat de exacte kosten zijn voor jouw situatie? Doe een vrijblijvende aanvraag of neem contact met ons op, dan kunnen wij je precies vertellen waar je aan toe bent.

Moet ik extra betalen voor een tweede levering?

Nee, bij pakketdistributie verzorgen wij de tweede afleverpoging kosteloos. Dit geldt niet voor onze andere diensten.

Betaal ik afhaalkosten voor mijn Next Day Delivery zending?

Nee, voor onze Next Day Delivery zendingen betaal je geen ophaalkosten!

Jouw partner voor het versturen van pallets
Kso logistiek partner diensten koeriersdiensten

Palletservice

Wat is de palletservice van KSO Logistics en hoe werkt het?

Onze palletservice bij KSO Logistics biedt een betrouwbare nationale en internationale levering van pallets, met flexibele opties voor het ophalen en afleveren van zendingen.

Hoe werkt de palletdistributie service?

Voor palletzendingen meld je jouw zending voor 14.00 uur aan en wij komen deze dezelfde dag nog bij je ophalen. De zending wordt de volgende dag voor 17.00 uur afgeleverd op het juiste adres in Nederland.

Wat zijn de kosten voor het versturen van pallets via de palletservice van KSO Logistics?

De kosten voor het versturen van pallets zijn afhankelijk van factoren zoals het aantal verstuurde zendingen, afmetingen en gewicht. Palletdistributie is al beschikbaar vanaf €49,43 per pallet, inclusief ophalen, eventuele op- en overslag, en aflevering bij jouw klant.

Zijn palletzendingen standaard verzekerd met de palletservice van KSO Logistics?

Ja, palletzendingen zijn standaard verzekerd met algemene vervoerscondities (AVC of CMR) bij KSO Logistics, wat extra gemoedsrust biedt voor klanten.

Hoe kan ik een palletzending aanmelden bij KSO Logistics?

Je kunt een palletzending eenvoudig aanmelden via ons online boekingssysteem. Na aanmelding halen wij de zending op en wordt deze de volgende werkdag bezorgd.