Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Relatiegeschenken laten bezorgen
Probleemloos met KSO Logistics

Relatiegeschenken laten bezorgen

Wil jij jouw relatiegeschenken laten bezorgen en zoek jij hier de juiste partij voor? Bij KSO Logistics staan we garant voor een levering die niet alleen op tijd aan komt, maar ook in de juiste conditie! Ook bij de bezorging van maar 1 pakket of relatiegeschenk.

Iemand bedanken, feliciteren of 'zomaar'

Relatiegeschenken laten bezorgen met KSO logistics

Luxe cadeaus voor bijzondere gelegenheden, seizoensgebonden geschenken zoals kerstcadeaus, bedankjes of zomaar een kleinigheid, wij bezorgen jouw relatiegeschenken snel en correct. Daardoor komt het cadeau dat jouw klanten uitgezocht hebben zonder problemen bij de ontvanger aan. Compleet én op tijd!


Of jij nu kleine pakketjes verstuurt of grote pakketten vol voedsel of breekbare voorwerpen; wij hebben voor elke soort pakketten gepast vervoer. Meld het pakket op tijd aan voor onze koeriersdiensten en wij gaan voor je aan de slag. Weten bedrijven jou altijd te vinden voor hun relatiegeschenken, bijvoorbeeld omdat jij hier expliciet op focust? Laat het ons weten, dan bezorgen wij de relatiegeschenken en kun jij met een gerust hard door met waar jij goed in bent.

Kranen kerstpakketten

"Erg prettig en heel belangrijk om met KSO Logistics een betrokken partner te hebben die als verlengstuk van onze organisatie zorg draagt voor een juiste en tijdige bezorging van de geschenken die onze opdrachtgevers aan hun medewerkers en relaties willen geven."

Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten

Lees meer
Bloemen bezorgen
Het hoe en wat

Kerstcadeaus verzenden, hoe werkt dat?

Bij KSO Logistics gaan we direct voor je aan de slag als een aanmelding binnenkomt. Labels worden geprint, routes worden uitgestippeld en onze koeriers gaan op pad. Afhankelijk van de dienst die jij kiest komen wij de relatiegeschenken ophalen bij jou of vragen wij je de geschenken naar ons distributiecentrum te brengen. Daarna bezorgen wij de relatiegeschenken bij de ontvangers!


Wij bezorgen pakketten al vanaf 1 pakket in tegenstelling tot de grotere bezorgdiensten. Bovendien hebben we verschillende verzendwijzen. Is Next Day delivery de belofte die jij wilt maken, of kies je toch voor Same Day express? Bekijk onze diensten op onze dienstenpagina, ontdek de service die bij jou past en neem contact met ons op.

Neem contact met ons op en

Laat jouw kerstcadeaus bezorgen

Bestaat jouw aanbod grotendeels uit relatiegeschenken? Of weten bedrijven jou altijd te vinden door jouw geweldige producten die kunnen dienen als relatiegeschenk? Houd deze klanten vast met jouw fantastische producten en onze service; laat jouw pakketten bezorgen door KSO Logistics! Wij sorteren pakketten handmatig, wat betekent dat er minder kans is op breuken bij de pakketten. Zo houd jij jouw relaties blij!


Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag direct een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via de mail, telefonisch en ons offerte formulier!

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril