Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pakketdiensten

Hoe werkt het precies? Volg onze stappen!

Ieder zijn vak! Jullie de commercie, wij de verzending.

Same day delivery

Ieder zijn vak! Jullie de commercie, wij de verzending. Hier zijn we, al zeggen we het zelf, uiterst bedreven in. Dankzij jarenlange ervaring weten we wat werkt voor welk pakket en waar eventuele pijnpunten zitten. Daar kunnen we tijdig op anticiperen, waardoor we problemen voorkomen. Dit doen we dankzij een goede samenwerking en duidelijke afstemming met onze klanten, ondersteund door moderne digitale systemen en de 7 stappen van KSO.

Ontdek de stappen

Tms icon

Stap 1: Registreren

Als klant registreer jij je in ons portaal, waarna je inloggegevens ontvangt. Voor een enkele verzending kun je direct doorgaan naar stap 2. Ga je echter op frequente basis pakketten versturen, dan gaan we graag het gesprek met je aan om aantrekkelijke afspraken te maken op basis van een intensievere samenwerking.

Tms icon

Stap 2: Aanmelden

Eenmaal geregistreerd kun je in ons portaal, op elk moment, één of meerdere pakketten aanmelden, waarbij je de details en gewenste verzendwijze vermeldt. Een fluitje van een cent!

Spoedkoerier icon

Stap 3: Verzending naar het depot

Waar dan ook in de Achterhoek of Twente, wij halen jouw pakket op bij je bedrijf, waarna wij het vervoeren naar ons depot aan de rand van Doetinchem.

Pakket icon

Stap 4: Verzending naar het distributiecentrum

Vanuit ons depot vervoeren wij je pakket naar het distributiecentrum. Dankzij ons transportmanagementsysteem krijgt elk pakket een Track & Trace code. Hierdoor kun jij, evenals jouw klant, elke zending real time volgen.

Breukgevoelig icon

Stap 5: Sorteren

In het distributiecentrum wordt jouw pakket gesorteerd en klaargezet om te vertrekken naar één van onze regionale partners in Nederland of België.

Kortelijnen icon

Stap 6: Regionale partners

We zijn er bijna! Het pakket vertrekt naar de juiste regionale partner bij jullie klant in de buurt, waar zij het ontvangen en sorteren voor de laatste stap.

Flexibel icon

Stap 7: De bezorging

Bij deze regionale partner staat een koerier klaar om het pakketje in goede staat af te leveren op de eindbestemming. Klant blij, jij blij, wij blij!

Dankzij deze doordachte en bewezen stappen, kunnen we jouw pakket zo duurzaam en snel mogelijk op de juiste plek bezorgen. Tussendoor toch een vraag, of gewoon even iets afstemmen over een verzending? Neem dan gerust contact met ons op, want wij houden van korte lijnen.

Meer over onze werkwijze

Ontdek de voordelen van ons TMS (Transport Management Systeem) waar je zendingen kunt inboeken. Je voorziet de zending van een label, wij ontvangen een melding en onze planner zorgt ervoor dat het pakket bij jou afgehaald wordt.

KSO Logistics 20
KSO Logistics 52