Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
KSO Logistics 16
Logistieke diensten

Pakket diensten

Bij KSO Logistics staan we elke dag weer klaar voor al jouw pakketten. Welke pakketdienst past bij jouw wensen? Als transportbedrijf kunnen wij jouw zendingen de volgende werkdag voor 17:00 uur overal in de Benelux afleveren.

Pakketdienst

Verschillende mogelijkheden

Bij KSO Logistics leggen we de focus op het bezorgen van pakketten voor zowel Business-to-Business (B2B) als Business-to-Consumer (B2C). Deze bezorgen we door heel Nederland met verschillende partners, waardoor we jouw zendingen altijd op tijd hebben bezorgd.

Cadeau sturen per post
Pakketdienst

Same Day delivery

Bij KSO Logistics kun je gebruik maken van Same Day delivery. Met Same Day Delivery van KSO Logistics hoef je je nooit meer te haasten naar een postkantoor om je pakket op tijd binnen te krijgen. Wij halen je pakketjes voor 10:00 uur 's ochtends op en bezorgen ze nog dezelfde dag.

KSO Logistics 20
Pakketdienst

Next Day delivery

Voor nationale en internationale levering van pakketten kun je bij ons terecht, met name voor zendingen naar Nederland, Duitsland of België. De pakketten worden 6 dagen in de week geleverd met onze Next Day Delivery service, van maandag tot en met zaterdag. Dankzij ons fijnmazige distributienetwerk zijn jouw zendingen de volgende werkdag voor 17.00 uur geleverd op het juiste adres in de Benelux.

IMG 9988 KSO April2021 BTR min
Pakketdienst

Same Day Express

Om te voldoen aan jouw logistieke wensen als transportbedrijf, en nog één stap verder te gaan dan onze Same Day Delivery service heeft KSO Same day Express. Een scherp geprijsde oplossing met de snelheid van een koeriersdienst, KSO bezorgt met Same day Express jouw zending nog op dezelfde werkdag. Deze unieke service is momenteel alleen beschikbaar voor vaste, dagelijkse klanten.

Logistiek partner KSO Logistics
Alles op een rijtje

De voordelen van KSO

Jouw pakket overal in Nederland de volgende dag geleverd, ook op zaterdag. Na het versturen zijn de pakketten te volgen online te volgen Track and Trace.

  • Duidelijke tarieven op basis van gewicht.
  • Standaard naam en handtekening voor ontvangst.
  • Pakketten versturen tot wel 275 centimeter, met een gewicht van maximaal 35 kg.

Veelgestelde vragen

Welke logistieke diensten biedt KSO Logistics aan?

KSO Logistics biedt een breed scala aan logistieke diensten, waaronder pakketdiensten,distributieservice, spoedkoerier,palletdistributieen koeriersdiensten.

Wat houdt Same Day Delivery in bij KSO Logistics?

Met Same Day Delivery hoef je je nooit meer te haasten naar een postkantoor om je pakket op tijd binnen te krijgen. Wij halen je pakketjes voor 10:00 uur 's ochtends op en bezorgen ze nog dezelfde dag.

Wat is Next Day Delivery bij KSO Logistics?

Next Day Delivery bij KSO Logistics is een service voor nationale en internationale levering van pakketten, waarbij pakketten binnen één werkdag worden afgeleverd in de Benelux, waaronder Nederland, Luxemburg en België. Bezorging tussen 8.00 en 17.00 uur.

Kan ik ook maar één pakket verzenden met KSO?

Ook als je maar één zending hebt gaan wij voor jou de weg op! Voor kleine en grote organisaties zijn wij er.

Wat zijn de afmetingen- en gewichtsbeperkingen voor verzendingen bij KSO?

Pakketten versturen kan tot wel 275 cm lengte, met een gewicht van maximaal 35 kg.

Welke branches worden ondersteund door KSO Logistics?

KSO Logistics biedt diensten aan in diverse sectoren zoals fashion, e-commerce, elektronica en versproducten, en ook in andere bedrijfstakken waar logistieke ondersteuning vereist is.

Hoe worden kwetsbare of breekbare items behandeld?

Het netwerk van KSO Logistics is gespecialiseerd in zendingen die speciale zorg behoeven. Denk aan bloemen, wijnen, medicijnen en versgoederen zoals gebak en fruit. Het sorteerproces wordt door ons voornamelijk met de hand uitgevoerd, waardoor wij persoonlijke zorg aan jouw zending kunnen geven die nodig is.

Biedt KSO internationale verzendingen aan?

Ja, voor nationale en internationale levering van pakketten kun je bij ons terecht, met name voor zendingen naar Nederland, Duitsland of België.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril
Design85

"De chauffeurs van KSO Logistics laden bij ons en gaan direct lossen bij de klant. 15 minuten voor aankomst belt de chauffeur met de klant om er zeker van te zijn dat ze elkaar niet mislopen. De chauffeur is daarnaast altijd bereid om de pakketten bij de klant naar binnen te dragen. Wij krijgen hier veel complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs van KSO Logistics!"

F7274808a8aa3e5628f9cf2206f6e0e3

Design85

Lees meer
Pakketdienst

Kledingsponsor JO17 Klasse

KSO staat garant voor snelle en betrouwbare levering van alle verschillende soorten pakketten. Met Same Day Delivery maakt KSO Logistics het mogelijk om bestellingen op dezelfde dag nog te kunnen leveren bij klanten. Wij danken Koeriers Service Oost hartelijk voor de trouwe sponsoring aan Grol en wensen hen vanzelfsprekend veel succes!