Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Alle Pakketdiensten
Logistieke diensten

Pakketdiensten

Bij KSO Logistics staan we elke dag weer klaar voor al jouw pakketten. Welke pakketdienst past bij jouw wensen? Als transportbedrijf kunnen wij jouw zendingen de volgende werkdag voor 17:00 uur overal in de Benelux afleveren.

Pakketdienst

Next Day delivery

Bij KSO Logistics bieden we Next Day delivery voor pakketten van Business-to-Business en Business-to-Consumer. Deze bezorgen we door heel Nederland met verschillende partners, waardoor we jouw zendingen altijd op tijd hebben bezorgd.

Cadeau sturen per post
Pakketdienst

Same Day delivery

Naast Next Day delivery bieden we bij KSO Same Day delivery; voor de pakketten met spoed. Hoge spoed is zelden goed, maar als het gaat om (online) bestellingen kunnen we ze niet snel genoeg in huis hebben! Door pakketten aan te melden via Same Day delivery, weet je dat ze diezelfde dag nog tussen 17.00 en 22.00 uur bezorgd worden.

Flexibele organisatie

Nee is geen optie!

Wij zijn een professioneel logistiek bedrijf die haar klanten volledig kan ontzorgen met verschillende logistieke diensten. Een flexibele organisatie waar de klant het gevoel heeft geen nummer te zijn, maar serieus te worden genomen. Een organisatie waar je vanop aan kan, dat bekend staat om haar flexibiliteit, het persoonlijke contact, positieve medewerkers en de geleverde kwaliteit.

Logistiek partner KSO Logistics
Alles op een rijtje

De voordelen van de pakketshop van KSO

Jouw pakket overal in Nederland de volgende dag geleverd, ook op zaterdag. Na het versturen zijn de pakketten te volgen online te volgen Track and Trace.

  • Duidelijke tarieven op basis van gewicht.
  • Standaard naam en handtekening voor ontvangst.
  • Pakketten versturen tot wel 200 centimeter.
Design85

"De chauffeurs van KSO Logistics laden bij ons en gaan direct lossen bij de klant. 15 minuten voor aankomst belt de chauffeur met de klant om er zeker van te zijn dat ze elkaar niet mislopen. De chauffeur is daarnaast altijd bereid om de pakketten bij de klant naar binnen te dragen. Wij krijgen hier veel complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs van KSO Logistics!"

F7274808a8aa3e5628f9cf2206f6e0e3

Design85

Lees meer
Pakketdienst

Kledingsponsor JO17 Klasse

KSO staat garant voor snelle en betrouwbare levering van alle verschillende soorten pakketten. Met Same Day Delivery maakt KSO Logistics het mogelijk om bestellingen op dezelfde dag nog te kunnen leveren bij klanten. Wij danken Koeriers Service Oost hartelijk voor de trouwe sponsoring aan Grol en wensen hen vanzelfsprekend veel succes!

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Logistiek partner KSO Logistics