Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Particuliere pakketpost
Doetinchem & Eibergen

KSO Logistics is Packs partner

KSO Logistics is al meer dan vijf jaar partner van Packs, één van de meest concurrerende en klantgerichte logistieke dienstverleners in de Benelux. Wij zijn de vervoerder in de regio Achterhoek en Liemers binnen dit distributienetwerk.

Sinds 2014

Packs Partner

Packs is een samenwerkingsverband van zelfstandige koeriers- en transportbedrijven dat zich richt op pakketdistributie. Met deze Packs Partners hebben we een dekkend netwerk in de Benelux. Wij bezorgen de pakketten van al onze partners in onze eigen regio en halen pakketten van onze klanten op die we verzenden via dit netwerk. Alle Packs bezorgers zijn zelfstandig en gedreven ondernemers die elk in hun eigen regio zeer goed bekend zijn en het gezamenlijke netwerk benutten voor onder andere overnight aflevering van zendingen van eigen klanten.

IMG 9988 KSO April2021 BTR min
Logistiek dienstverlener in binnen- en buitenland

Packs & KSO Logistics

De kracht van de Packs samenwerking zit met name in de persoonlijke zorg die aan de pakketten gegeven wordt en in de bezorging op of voor het afgesproken moment. Belangrijk, want wij leveren dagelijks vele bloemen, planten, wijnen, versproducten en andere kwetsbare producten af voor onze klanten.


Dagelijks is KSO Logistics voor haar klanten onderweg met meerdere auto's om pakketten af te leveren bij ontvangers. Standaard worden zendingen afgeleverd op maandag tot en met zaterdag vóór 17.00 uur, maar het is ook mogelijk om deze af te leveren voor 12.00, 11.00 en zelfs vóór 9.00 uur. Ben je op zoek naar meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril