Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
KSO Logistics 58

Fashion bezorgen

Met de technieken van tegenwoordig is een online fashionshop relatief eenvoudig in te richten. Echter het verzenden en bezorgen van de kleding vergt veel meer inspanning van online fashionondernemers, omdat het vaak een tijdrovend, maar vooral ook uitdagend proces is.

Same Day Delivery

Klanten stellen tegenwoordig hoge eisen aan levertijden en betrouwbaarheid. Herkenbaar? Geen zorgen! Bij KSO Logistics nemen wij dit bezorgproces volledig uit handen.


Voor 11:00 uur besteld, vanavond nog in huis. Hoe mooi zou het zijn als je dit serviceniveau aan jullie klanten kunt bieden? Het is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Voor deze bezorgservice staan wij namelijk aan het einde van de ochtend bij jullie op de stoep om de pakketten op te halen, zodat ze diezelfde dag nog worden afgeleverd bij jullie klanten in Nederland. Helemaal conform de klantwens van nu!

Next Day Delivery

Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Een mooi alternatief voor Same Day Delivery, waarmee jullie nog steeds de klanten een uitstekende bezorgservice bieden. Voor deze vorm komen we de bestellingen van de vorige dag in de ochtend ophalen en bezorgen we ze diezelfde dag nog bij jullie online shoppers. Jullie zorgen voor het verpakken en wij regelen de rest.

Service en leverbetrouwbaarheid

Ondertussen mogen wij bij KSO Logistics de bezorging van fashion voor veel online shops afhandelen. Hierdoor zijn we volledig op deze vorm van dienstverlening ingericht en kunnen we een zeer hoge leverbetrouwbaarheid bieden. 99% van de pakketten worden op het afgesproken tijdstip de eerste keer bij jullie klant aangeboden. Toch vragen over een verzending? Onze online en telefonische klantenservice is op werkdagen, van 08:00 tot 18:00 uur, beschikbaar voor jullie en jullie klanten.

Portret man bril

De voordelen op een rij

Fashionshops die jullie voorgingen benoemen dat zij, dankzij het uitbesteden van hun fashionbezorging aan KSO Logistics:

  • tijd en onnodige stress besparen, doordat ze het omvangrijke bezorgproces niet zelf hoeven te doen;

  • zich nu volledig kunnen richten op de klant en hun online fashionaanbod;

  • klanten een optimaal serviceniveau kunnen bieden die past in deze tijd;

Zien jullie een dergelijke uitbesteding ook wel zitten en ben je wel nieuwsgierig naar wat dit voor jullie webshop kan opleveren? Neem dan contact met ons op en wij spiegelen voor hoe we dit voor jullie tot in de puntjes kunnen verzorgen.