Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Bloemen bezorgen
Medicijnen laten bezorgen?

Meld je pakket aan bij de medicijnen koerier!

Medicijnen thuis laten bezorgen kan met onze medicijnen koerier. Ook medicijnverkoop hoort bij onze pakketdiensten. Meld je pakket(ten) met medicijnen bij ons aan en ontdek onze betrouwbare, snelle en succesvolle bezorgdiensten. Vandaag aangemeld, morgen bezorgd!

Spoed bij medicijnen

Laat jouw medicijnen bezorgen!

Net als de pakketen van VanOnzeBoer.nl kunnen we de medicijnen op de juiste wijze vervoeren, zodat deze vandaag nog bij de ontvanger aankomen. Hiervoor kunnen wij ingeschakeld worden door apotheken, maar ook door gezondheidscentra. Wij bezorgen de medicijnen regionaal. Bestel jij als verpleeghuis of woonzorgcentrum gewoonlijk een levering bij de apotheek en moeten zij dit dagelijks of wekelijks komen bezorgen? Schakel onze koeriersdiensten in en wij regelen de zending! Verkoop jij met jouw website aspirines, dan kun je ons voor de bezorging hiervan ook inschakelen. Dat gaat via pakket distributie bij ons. Zolang al jouw pakketten verzendklaar aangeleverd worden, bezorgen wij de pakketten met succes!

Vandaag, morgen of 's ochtends vroeg bezorgd met de

Logistieke diensten van KSO Logistics

Bij KSO Logistics kun je terecht voor alle pakketdistributie die vandaag of morgen bezorgd moet worden. Met Next Day en Same Day delivery komen de medicijnen snel jouw kant op, of de kant van jouw klant. Bekijk meer over deze diensten op de hierop gefocuste pagina’s. Wij leveren al vanaf 1 pakket, maar kunnen natuurlijk ook voor grotere hoeveelheden ingeschakeld worden. Korte lijnen, kleine én grote pakketten, flexibiliteit en zorg, bij KSO Logistics heeft de klant en de consument altijd zekerheid, ook met het verzenden van medicijnen.


Ook gebruik maken van onze medicijnen koerier, heb je vragen of wil je meer weten?

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril