Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Vacature chauffeur avond

Elektronica bezorgen

Online elektronica bestellen; wie doet het niet? En de consument heeft het voor het uitkiezen, want het wemelt inmiddels van de aanbieders.

Same day delivery

Hoe kunnen jullie je in deze competitieve markt onderscheiden ten opzichte van concurrenten? Dat kan door samen te werken met een betrouwbare logistieke partner die snel en accuraat jullie pakketten bij de klant bezorgt. Het is immers menselijk dat – als je een mooie gadget, tv, telefoon of laptop hebt gekocht – je deze ook zo snel mogelijk in huis wil hebben. Laat KSO Logistics nu de logistiek dienstverlener zijn die volledig thuis is in jullie tak van sport!

Bestel vóór 11:00 uur en krijg jouw levering vanavond nog in huis. Stel je voor hoe geweldig het zou zijn om dit serviceniveau aan jouw klanten te kunnen bieden. Wat je wellicht niet beseft, is dat het eigenlijk vrij eenvoudig is. Aan het einde van de ochtend zijn we bij jou om de pakketten op te halen voor deze bezorgservice. Zo zorgen we ervoor dat ze op dezelfde dag nog bij jouw klanten in Nederland worden afgeleverd. Dit voldoet volledig aan de huidige klantwensen en draagt bij aan de groei van jouw webshop!

Next day delivery

Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling morgen al. Dit is een aantrekkelijk alternatief voor Same Day Delivery, waarmee je nog steeds jouw klanten een uitstekende bezorgservice biedt. De bestellingen van de vorige dag worden 's ochtends opgehaald voor deze bezorgoptie en we bezorgen ze dezelfde dag nog bij jouw online shoppers. Jij verzorgt de verpakking, en wij regelen de rest.

Kso same day delivery 1

Service en betrouwbaarheid

Bij KSO Logistics hebben we inmiddels de verzending van elektronica voor tal van online shops in beheer. We hebben ons volledig toegespitst op deze dienstverlening, wat ons in staat stelt een zeer hoge leverbetrouwbaarheid te garanderen. Bijna alle pakketten, namelijk 99%, worden op het afgesproken tijdstip bij jouw klant afgeleverd bij de eerste poging.


Heb je toch nog vragen over een zending? Onze klantenservice is zowel online als telefonisch op werkdagen beschikbaar, van 08:00 tot 18:00 uur, voor jou en jouw klanten.

Verzekerd van levering

Elektronicaproducten zijn gewilde objecten voor diefstal. Daarom bieden we diverse maatregelen, zodat jullie klanten zich ervan kunnen verzekeren dat hun bestelde producten ook daadwerkelijk aankomen. Zo koppelen we elk pakket aan een track & tracenummer dat we live kunnen volgen, zodat we altijd weten waar het pakket zich bevindt. Daarbij is verzekerde verzending mogelijk en kunnen we, als aanvulling daarop, een verplichte ontvangstbevestiging op het pakket zetten. Hierdoor mag het pakket enkel en alleen overhandigd worden aan de besteller en dus ook niet bij de buren worden afgegeven. Het resultaat: de besteller heeft op voorhand een veilig gevoel en vertrouwt erop dat hij het pakket persoonlijk zal ontvangen.

Vacature chauffeur avonduren

De voordelen op een rij

Online elektronicashops die jullie voorgingen benoemen dat zij, dankzij het uitbesteden van hun elektronicabezorging aan KSO Logistics:

  • tijd en onnodige stress besparen, doordat ze het omvangrijke bezorgproces niet zelf hoeven te doen;

  • worden gezien als een zeer betrouwbare leverancier van elektronica;

  • zich nu volledig kunnen richten op de klant en hun online elektronica-aanbod;

  • klanten een optimaal serviceniveau kunnen bieden die past in deze tijd;

Zien jullie een dergelijke uitbesteding ook wel zitten en ben je wel nieuwsgierig naar wat dit voor jullie webshop kan opleveren? Neem dan contact met ons op en wij lichten uitgebreid toe hoe wij dit voor jullie kunnen verzorgen.