Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Man busje uitpakken

Distributie service

Wij verzorgen niet alleen het transport van de zendingen van onze klanten. Wij stellen ons ook beschikbaar voor eenmalige of dagelijkse distributiewerkzaamheden voor andere transportbedrijven. Zet ons bijvoorbeeld in als extra capaciteit en uitbreiding van jouw team of voor uitzonderlijke zendingen.

Werkzaam bij een transportbedrijf?

Huur extra capaciteit in!

Ben jij werkzaam bij een transportbedrijf en kom je sporadisch of structureel capaciteit te kort? Wij van KSO Logistics kunnen je hierbij helpen. Wij ondersteunen jouw organisatie daar waar het nodig is. Zowel sporadische zendingen als het langdurig leveren van extra capaciteit is mogelijk wanneer je samenwerkt met KSO Logistics. Wij staan voor betrouwbare leveringen en persoonlijk contact, zodat we snel kunnen schakelen over jouw zendingen!

Zo werkt het

Onze distributieservice

KSO Logistics verzorgt de distributie van onder andere pakketten, medicijnen, bloemen, versproducten, kranten, witgoed, bruingoed, meubels, folders en zelfs auto onderdelen. Dit doen we voor onze klanten, maar ook voor andere transportbedrijven. Zo rijden wij meerdere nachtroutes en dagroutes voor andere transportbedrijven. Wij stellen de voertuigen en chauffeurs beschikbaar, zij plannen de routes en regelen de rest. Dankzij onze ervaring, kennis en grote capaciteit zijn wij de juiste partner voor jouw transport klussen.

Distributie met KSO Logistics

Wil je gebruik maken van onze distributieservice? Neem dan contact met ons op en meld jouw zending(en) aan. Het voordeel van onze service is dat je volledig ontzorgd wordt en dat jouw klant niet onnodig lang hoeft te wachten op de levering. ‘s Nachts een zending afleveren kan ook bij KSO Logistics, waardoor jouw klant bij aankomst de volgende ochtend het pakket al in bezit heeft. De kosten van onze distributie service zijn inclusief het halen van de zending, eventuele op- en overslag, het afstemmen van het moment van levering en het afleveren bij de ontvanger.

Distributieservice KSO Logistics Doetinchem
Vragen over de distributieservice?

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in onze distributie service of heb je nog vragen over deze dienst? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder. Contact opnemen met KSO Logistics kan via de mail, ons contactformulier of telefonisch.

Veelgestelde vragen

Welke logistieke diensten biedt KSO Logistics aan?

KSO Logistics biedt een breed scala aan logistieke diensten, waaronder pakketdiensten,distributieservice, spoedkoerier,palletdistributieen koeriersdiensten.

Hoe kan ik een zending plaatsen?

Om een zending te plaatsen bij KSO Logistics, dien je je eerst te registreren op ons portaal. Na registratie ontvang je inloggegevens. Lees alles over onze werkwijze.

Ben ik zeker van levering bij KSO Logistics?

Ja. 99% van al onze pakketzendingen wordt succesvol bij de ontvanger bezorgd bij de eerste poging. In enkele gevallen dat de eerste poging niet succesvol is geweest, proberen wij het een tweede keer.

Kan ik een offerte aanvragen voor mijn bedrijf in België?

Dit is afhankelijk van de locatie van je bedrijf. Om je goed te kunnen helpen, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Wat zijn de tarieven voor de verschillende bezorgopties?

De tarieven voor deze diensten verschillen. Daardoor kunnen wij geen exacte tarieven geven, maar wel een duidelijke leidraad. Wil jij weten wat de exacte kosten zijn voor jouw situatie? Doe een vrijblijvende aanvraag of neem contact met ons op, dan kunnen wij je precies vertellen waar je aan toe bent.

Moet ik extra betalen voor een tweede levering?

Nee, bij pakketdistributie verzorgen wij de tweede afleverpoging kosteloos. Dit geldt niet voor onze andere diensten.