Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Spoedkoerier kso logistics

Versproducten bezorgen

Het bezorgen van versproducten vergt meer aandacht dan de meeste andere vormen van transport. Eigenlijk is het een specialisme op zich!

Gekoeld transport

Of het nu groenten, fruit, zuivel, gebak, chocola, bloemen of vlees betreft; het zijn allemaal bederfelijke goederen die onder speciale klimaatomstandigheden zo snel mogelijk vervoerd moeten worden. Bij KSO Logistics zijn we erin geslaagd om deze specifieke vorm van transport tot in perfectie uit te voeren. Dankzij onze 24/7 service, in combinatie met de geconditioneerde ‘Packs’, kunnen wij jullie bederfelijke goederen snel en efficiënt laden, lossen en bezorgen bij jullie klanten in de Benelux.

Etenswaren versturen

De meeste etenswaren hebben ten-minste-houdbaar-tot-datum. Je wil echter als leverancier niet dat jullie de klanten hun bestelde producten pas op of net voor die datum ontvangen. Daarom laden en lossen wij jullie etenswaren nog op dezelfde dag dat ze geoogst, verwerkt, of bereid zijn, zodat er geen onnodige tijd verloren gaat. Hierdoor kunnen jullie klanten altijd rekenen op verse etenswaren van optimale kwaliteit.

Bloemen bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Hoewel bloemen over het algemeen wat langer houdbaar zijn dan etenswaren, zijn ze uiteraard wel kwetsbaar en eveneens bederfelijk. Om jullie klanten zo lang mogelijk van jullie prachtige boeketten te laten genieten, biedt KSO Logistics Same Day- of Next Day delivery. Bovendien bezorgen we ze in speciale dozen – waarin de bloemen rechtop in het water staan – die wij handmatig sorteren, waardoor we beschadigingen voorkomen.

Zijn jullie als bloemist ook op zoek naar een betrouwbare vervoerspartner voor jullie online en offline bestellingen? Lees dan hier alles over onze mogelijkheden voor jullie bloemenbezorging.

Vlees laten bezorgen

Vlees laten bezorgen, zonder dat er geconditioneerde vrachtwagens of auto’s aan het pas komen? Het kan, dankzij onze speciaal ontwikkelde isolatiedozen en Same Day delivery. Als jullie ervoor zorgen dat de mooie vleesproducten worden verpakt, dan halen wij de pakketten in de ochtend op en leveren ze nog dezelfde dag bij jullie klanten. Lekker vers en nog steeds op de juiste, gekoelde temperatuur.

IMG 0299 KSO April2021 BTR min

VanOnzeBoer.nl en versbezorging

Samen met VanOnzeBoer.nl hebben we een inmiddels bewezen bezorgconcept ontwikkeld dat onder alle weersomstandigheden werkt. Wekelijks mogen wij – naar volle tevredenheid van leverancier en klant – vele geconditioneerde verzendingen van hun prachtige, verse vleespakketten door heel Nederland bezorgen. Lees hier alles over onze succesvolle samenwerking.