Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jongen pakket bus 1
MVO & KSO Logistics

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hebben we bij KSO Logistics hoog in het vaandel. Het is bij ons geen hype of loze kreet, maar zit diepgeworteld in onze organisatie. Daarom besteden we doorlopend veel aandacht aan ons MVO beleid.

KSO Logistics en CO2-uitstoot

KSO Logistics probeert continu haar CO2-uitstoot te verminderen. Één van de manieren waarop we ons steentje bijdragen is door enkel te rijden met materieel voorzien van de nieuwste Euro 6 motoren. Daarbij laten wij onze zendingen bezorgen via distributienetwerken, waardoor we lege en onnodige kilometers minimaliseren. Nu hoeft maar één van de partners de laatste kilometers af te leggen, kilometers die we nu niet dubbel hoeven te rijden.


Ons doel is om in 2022 een groot deel van onze distributie routes volledig elektrisch te verzorgen. Terwijl de eerste stappen hiernaar worden gezet, blijven we onszelf onderwijzen over alternatieven zoals voertuigen op waterstof.


Naast ons materieel houden wij de rijstijl en het brandstofverbruik van onze chauffeurs nauwlettend in de gaten. Bewust rijden wordt gestimuleerd en de chauffeurs krijgen trainingen volgens het nieuwe rijden. Op die manier proberen wij een zo laag mogelijk brandstofverbruik te realiseren.

Busje terrein jongen
Pakket afleveren mannen