Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Bloemen bezorgen
Het kan met onze koeriersdiensten:

Vandaag nog bloemen bezorgen!

Verkoop jij bloemen on- of offline en moeten deze geregeld tientallen kilometers afleggen voordat ze bij de ontvanger aankomen? Zorg dat je kiest voor een logistiek dienstverlener waarbij jouw mooie bloemen niet verpest worden. Vandaag bloemen bezorgen? Laat het ons weten!

Een spoedbestelling of late melding

Bloemen vandaag nog laten bezorgen?

Het bezorgen van bloemen heeft bij ons een speciale plek, hiermee zijn wij namelijk groot geworden. Pakketten sorteren wij altijd handmatig, zo ook bloemen. Handmatige sortering van de pakketten zorgt voor minimale schade aan de producten en de bloemen zitten in het water, waardoor ze rechtop blijven staan. Bij KSO Logistics kunnen we jouw bestelde bloemen bezorgen via Same Day- en Next Day delivery. Same Day delivery is de perfecte optie wanneer jij als webshop elke dag van de week bloemen verstuurt. In de meeste gevallen zal dit niet de realiteit zijn en raden wij Next Day delivery aan. Is de zending eenmaal aangemeld, dan staan wij in een oogwenk voor je klaar.

Hoe verloopt de zending vervolgens? Wij vragen jou als bloemist om de bloemen verzendklaar aan te leveren, verpakt in een geschikte bloemendoos, bij ons distributiepunt. De hoeveelheid bloemen die je wilt verzenden maakt voor ons niet uit. Of het nu 1 bloemendoos is of 20, wij gaan voor je de weg op! Wij kunnen de bloemen de volgende dag al bij de ontvanger geleverd hebben.

Particulier pakketpost

"Het bezorgen van vers vlees is een grote uitdaging. Dankzij KSO Logistics worden de pakketten in de ochtend opgehaald en dezelfde avond afgeleverd en kunnen wij ons werk optimaal uitvoeren! KSO Logistics B.V., een bedrijf met de souplesse om te kunnen meedenken en doet wat het belooft."

Logo samen een koe kopen

VanOnzeBoer.nl

Lees meer
Vandaag, morgen of 's ochtends vroeg bezorgd met de

Logistieke diensten van KSO Logistics

Bij KSO Logistics bieden we verschillende koeriersdiensten, ook voor een zending waar snelheid en voorzichtigheid bij geboden is. Vandaag dus nog een bos bloemen laten bezorgen? Onze spoedkoerier staat voor je klaar. Of de zending nu internationaal of binnen Nederland bezorgd moet worden, wij staan garant voor een snelle en betrouwbare levering.


Van koeriersdiensten tot Same Day Delivery, Next Day Delivery en zelfs Same Day Express Delivery, dankzij onze samenwerking met webshops hebben jij als klant en jouw consument altijd zekerheid, ook met bloemenpost. Ook gebruik maken van onze diensten voor het bezorgen van bloemen, heb je vragen of wil je meer weten?

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril