Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jouw partner voor het versturen van pallets

De kosten van het bezorgen van een pallet

Welkom bij KSO Logistics, waar we transparantie en duidelijkheid bieden in al onze logistieke diensten. Het begrijpen van de kosten verbonden aan het bezorgen van pallets is essentieel voor het efficiënt beheren van jouw logistieke behoeften. Hieronder vind je een uiteenzetting van de factoren die de kosten b...

Bepalende factoren voor de kosten

  • Aantal zendingen: grotere volumes kunnen in aanmerking komen voor volumekortingen.

  • Afmetingen en gewicht: de grootte en het gewicht van jouw pallet bepalen de benodigde ruimte en inspanning voor transport.

  • Afstand: langere afstanden kunnen leiden tot hogere transportkosten, maar wij streven ernaar de meest kosteneffectieve routes te gebruiken.

  • Speciale vereisten: eventuele aanvullende diensten zoals snellere levering of extra handling kunnen invloed hebben op de prijs.
Design85

"De chauffeurs van KSO Logistics laden bij ons en gaan direct lossen bij de klant. 15 minuten voor aankomst belt de chauffeur met de klant om er zeker van te zijn dat ze elkaar niet mislopen. De chauffeur is daarnaast altijd bereid om de pakketten bij de klant naar binnen te dragen. Wij krijgen hier veel complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs van KSO Logistics!"

F7274808a8aa3e5628f9cf2206f6e0e3

Design85

Lees meer

Standaard palletdistributie tarieven

Onze palletdistributieservice start vanaf €49,43 per pallet. Dit tarief is inclusief ophalen, op- en overslag, en aflevering, en biedt een complete oplossing voor jouw logistieke behoeften.

Wat is inbegrepen?

  • Ophalen: je pallets worden opgehaald op de door jou aangegeven locatie.

  • Op- en overslag: veilige opslag en handling van jouw goederen in onze faciliteiten.

  • Aflevering: betrouwbare en tijdige levering aan het eindbestemmingsadres.

NIICE KSO Logistics V0 1 2717 min

Waarom kiezen voor KSO?

Wij bieden niet alleen concurrerende tarieven, maar ook een ongeëvenaarde servicekwaliteit, betrouwbaarheid en klantondersteuning.


Ons doel is om jouw logistieke processen te vereenvoudigen en kostenbesparend te werken.

Voor vragen, een gedetailleerde offerte of meer informatie over onze diensten en tarieven, neem gerust contact met ons. Ons deskundige team staat klaar om jou te ondersteunen bij al je logistieke behoeften.

Kies voor KSO Logistics voor transparante, eerlijke prijzen en een naadloze service van begin tot eind!