Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Kranen kerstpakketten
Over deze samenwerking

Kranen Kerstpakketten en KSO Logistics

Kranen Kerstpakketten zijn specialist in kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Dankzij een bult ervaring met persoonlijk zakendoen, logistiek en organisatie levert Kranen geschenken met meerwaarde. Zij onderscheiden zich van andere aanbieders door niet het pakket centraal te stellen, maar het doel van de opdrachtgever. Wat wil de klant bereiken bij de collega’s of ontvangers met het pakket en waarom past het pakket bij de ontvanger?


Kranen Kerstpakketten zijn zowel fysiek als online specialist in kerstpakketten. Het spreekt voor zich dat een goede samenwerking met een bezorgdienst van groot belang is voor Kranen. Maar wat als je samenwerking leidt tot onvrede bij jouw klanten? Dan is het tijd om over te stappen! Hier lees je alles over hoe Kranen Kerstpakketten bij KSO Logistics terecht kwam en hoe deze samenwerking verloopt.

Jongen pakket bus 1

Het verhaal van Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten: “Onze opdrachtgevens zijn bedrijven en organisaties door heel Nederland die hun medewerkers en relaties een bijzonder kerst-/eindejaarsgeschenk willen geven, veelal in pakketvorm. Dit om hen te verrassen, waarderen en erkenning te geven.” Klanten van Kranen vragen om, uit hun naam, de geschenken op de huisadressen van medewerkers of relaties af te leveren. Een betrouwbare, efficiënte en zorgzame bezorgdienst kan hierin het verschil maken. Kranen: “In eerste instantie werkten wij samen met een andere partij. Tijdens het kerstseizoen van 2014 ontstonden echter zo veel problemen met (de kwaliteit van) deze dienstverlening, dat wij het in 2015 absoluut anders wilden doen, zowel voor de klant en de ontvanger als onszelf. ”

KSO Logistics 20
De overstap

Een nieuwe samenwerking

Op basis van de slechte ervaringen in 2014 heeft Kranen Kerstpakketten in 2015 gekozen om een samenwerking aan te gaan met KSO Logistics, toen nog Koeriersservice Oost. Kranen: “Bij de start van deze samenwerking speelde de persoonlijke relatie met Ramon Smit, eigenaar bij KSO, zeker een rol. Wij zijn op basis van de eerdere, slechte ervaringen op zoek gegaan en hebben, naast prijs, vooral gelet op communicatie, verantwoordelijkheid, volgsystemen en de te meten tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun ontvangers.” De samenwerking tussen KSO Logistics en Kranen Kerstpakketten ging in 2015 van start.

“Erg prettig en heel belangrijk om met KSO Logistics een betrokken partner te hebben die als verlengstuk van onze organisatie zorg draagt voor een juiste en tijdige bezorging van de geschenken die onze opdrachtgevers aan hun medewerkers en relaties willen geven.” - Kranen Kerstpakketten
"Een prima samenwerking"

KSO Logistics en Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten zorgt, namens haar opdrachtgevers, voor persoonlijke cadeaus voor medewerkers en relaties. Dit moet met zorg gedaan worden. Kranen: “Het is prettig om samen te werken met een pakket- en koeriersdienst die zich verantwoordelijk en betrokken voelt. En die ‘handle with care’ in het gehele proces goed in de gaten houdt. Hier kan de traditionele top 3 of 5 van Nederland nog veel van leren.” Het resultaat van de samenwerking was en is een vrijwel vlekkeloze bezorging van de kerst geschenkpakketten, wat zich uitte in een hoger bezorging percentage, minder breuk, nagenoeg geen opmerkingen en klachten meer over de bezorging én veel betere, persoonlijke communicatie aldus Kranen. “De samenwerking met KSO verloopt wat ons betreft prima, daar is de jarenlange samenwerking, we zitten nu in het 6e seizoen, wel bewijs van!”