Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Vacature chauffeur avond
Klantverhaal

Nyink

De samenwerking tussen Nyink en KSO Logistics.

Over deze samenwerking

Nyink en KSO Logistics

Nyink, een toonaangevende producent van akoestische oplossingen, bestaat al 11 jaar en is gevestigd in Eibergen. Met hun 2500m2 productiefaciliteit bedenken, ontwikkelen en produceren ze duurzame oplossingen om de akoestiek in diverse ruimtes te verbeteren. Met een sterke focus op duurzaamheid en sociale productie werken ze nauw samen met regionale partners. Hun producten worden wereldwijd verkocht via een internationaal dealernetwerk. KSO is de logistieke partner van Nyink en Erik van Nyink vertelt graag over zijn ervaring met KSO.

Palletservice Doetinchem Gelderland

Het verhaal van Nyink

De behoefte van Nyink bracht hen bij KSO. "We waren op zoek naar een betrouwbare partner voor klein- en stukgoed. Een partner die dagelijks goederen bij ons kon ophalen en indien nodig snel kon schakelen. We zochten een partij die de Achterhoekse normen en waarden deelde en ons kon ondersteunen om zoveel mogelijk samen te werken met regionale partners. Daarnaast wilden we concurrerende diensten ten opzichte van grote landelijke spelers, en een eenvoudig en overzichtelijk systeem".

Same day delivery
"Blij met de samenwerking"

Zeer tevreden

KSO heeft aan deze vraag voldaan door alle pakkettransporten voor Nyink uit te voeren, zowel nationaal als internationaal. "KSO zorgt ervoor dat de klein- en stukgoederen van ons altijd op tijd en efficiënt op de gewenste bestemming aankomen".


Dankzij de samenwerking met KSO kan Nyink vertrouwen op een betrouwbare partner die de logistieke uitdagingen begrijpt en hen ondersteunt bij hun dagelijkse operaties. "We zijn blij met de samenwerking met KSO. Als regionale partner voldoet KSO aan de Achterhoekse normen en waarden waar wij veel waarde aan hechten. De korte lijnen en het persoonlijke contact met KSO zorgen ervoor dat wij snel antwoorden krijgen op onze vragen en dat er snel geschakeld kan worden wanneer dat nodig is. De combinatie van betrouwbaarheid, efficiëntie en de Achterhoekse werkmentaliteit maken de samenwerking tussen Nyink en KSO een succes!"