Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Palletservice Doetinchem Gelderland
Klantverhaal

Prettycars

De samenwerking tussen Prettycars en KSO Logistics.

Over deze samenwerking

Prettycars en KSO Logistics

Prettycars is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van uitlaten in afwijkende maten en biedt daarnaast een breed assortiment aan andere producten aan, zoals velgenreiniger, HG producten, fietsendragers en wieldoppen op Bol.com. Om hun klanten snel en efficiënt te kunnen bedienen, was Prettycars op zoek naar een partner die hen kon helpen bij het verzenden en leveren van hun pakketten, variërend van kleine pakketjes tot grote uitlaten van bijna twee meter voor vrachtwagens. KSO is de logistieke partner van Prettycars en Onno vertelt graag over zijn ervaring met KSO.

Logistiek partner KSO Logistics

Het verhaal van Prettycars

Onno van Prettycars is erg tevreden over de samenwerking met KSO: "Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise in de logistieke sector kunnen ze ons de best mogelijke service bieden. Onze klanten zijn voornamelijk particulieren en kleinere garagebedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen."

KSO Logistics 58
"Blij met de samenwerking"

Zeer tevreden

"Daarom waren we op zoek naar een partner die ons kon helpen bij het verzenden en leveren van onze pakketten. KSO biedt precies deze service waar we naar op zoek waren. Dankzij KSO kunnen wij ons concentreren op waar we goed in zijn: de hoogwaardige producten, wetende dat onze klanten hun bestellingen op tijd ontvangen."


Zowel Prettycars als KSO zijn erg blij met de samenwerking. "We kunnen ervan op aan dat onze pakketten met de nodige zorg worden bezorgd. Snelle leveringen en uitstekende communicatie maken hen onze nummer één keuze!" voegt Onno toe.

“Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise in de logistieke sector kunnen ze ons de best mogelijke service bieden.” - Prettycars