Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
KSO Logistics 52

KSO Logistics groeit door overnemen TG Koeriers

Op 1 april 2022 nam KSO Logistics TG Koeriers uit Goor over. Nu gaan we als één verder om onze doelen te behalen! Een mooie samenvoeging als je het ons vraagt; niet alleen het DNA van beide bedrijven sluit perfect op elkaar aan, ook het werkpakket van TG Koeriers en KSO vullen elkaar mooi aan.

Van TG Koeriers en KSO Logistics naar 1 bedrijf

In 1993 werd TG Koeriers opgericht door Henri Tijhuis en sindsdien is het niet meer gestopt met groeien. Dat heeft geleid tot een bedrijf met 45 bestelbussen, 5 vrachtauto’s, meer dan 2000 adressen dagelijks en 90 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor klant, partner en bedrijf.

De overname van TG Koeriers past bij onze ambitie om onze dienstverlening als one-stop-shop voor al onze klanten verder uit te breiden. Met de werkzaamheden en klanten die wij al bedienden in Twente, was de wens voor een vestiging in Twente al langere tijd aanwezig. TG Koeriers was de perfecte keus.

Wat verandert er voor medewerkers, klanten en partners?


KSO Logistics en de oprichter van TG Koeriers, Henri Tijhuis, zijn zeer content met de overname. “Door de overname kan TG koeriers ook in de toekomst de kansen in de competitieve markt goed aan. … KSO Logistics is een bedrijf waar persoonlijk contact en een goede service de uitgangspunten zijn, dat is belangrijk voor de medewerkers en onze klanten”, aldus Henri. Ondanks de overname verandert voor medewerkers, klanten én partners van beide partijen voorlopig niks. Henri: “Voor mij is het belangrijk dat er voor de ruim 90 medewerkers zekerheid van werk en inkomen is en dat er voor hen zo min mogelijk verandert”. KSO Logistics blijft dan ook werken vanuit Doetinchem en TG Koeriers vanuit Goor. Klanten en partners houden bovendien hun vertrouwde contactpersoon en koerier.

Bouwen aan de toekomst

Ons doel is nog altijd om uit te groeien tot een kwalitatief logistiek- en transportbedrijf. Een bedrijf dat niet focust op kwantiteit, maar snelheid, service en kwaliteit. Ook met een groei als deze blijven deze plannen staan. Daarom blijven we onze processen optimaliseren, onze werknemers motiveren en onze ICT innoveren. Keer op keer om het beste uit onszelf en het bedrijf te halen!