Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Cadeau sturen per post

Nachtkoerier

Vaak komt het goed uit om een pakket overdag te leveren bij de ontvanger, maar het kan voorkomen dat een nachtlevering gewenst is. In dat geval staat onze nachtkoerier klaar om de zending te bezorgen! Meld jouw zending aan, spreek een moment af en geniet van een snelle en betrouwbare levering.

Vandaag besteld, vannacht in huis

Nachtleveringen

Heb je een zending aangemeld voor onze nachtkoerier? Één van onze koeriers komt op het gewenste moment bij je langs om de zending op te halen. De zending wordt gescand zodat het pakket kan worden gevolgd met track & trace, ingeladen en de koerier gaat op weg. Dag of nacht, bij KSO bezorgen we de zending op het moment dat jij en je klant het beste uitkomt.


Daarnaast rijden wij in opdracht van partners nachtdistributieroutes. We brengen dan pakketten 's nachts bij klanten, de chauffeur heeft een sleutel en alarmcode. Naast nachtkoerier diensten kunnen er dus ook pakketten voor nachtleveringen worden verstuurd met KSO!


Het tarief voor de nachtkoerier is afhankelijk van het aantal gereden kilometers of, bij korte afstanden, van het aantal gemaakte uren. Deze kosten zijn inclusief het halen en brengen van jouw zending naar de ontvanger.

Bellen man
Snel, efficiënt en betrouwbaar

De nachtkoerier

KSO Logistics staat garant voor snelle en betrouwbare levering van jouw zending, wat de zending ook is. Door gebruik te maken van onze nachtkoerier is jou pakket diezelfde nacht of ochtend nog bij jouw klant. Wil je gebruik maken van onze nachtkoerier? Voer de zending in via ons TMS zodat wij contact met je op kunnen nemen of neem telefonisch contact met ons op. Na het aanmelden van de zending wordt je volledig ontzorgd.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril