Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
NIICE KSO Logistics V0 1 2717 min
Lees hier wat je kunt doen!

Pakket gemist?

Heb je een pakketje gemist omdat je niet thuis was op het moment van bezorging? Dan gaat het pakketje terug naar ons depot. Geen paniek, je kunt verschillende dingen doen om alsnog je pakketje te ontvangen.

Stapsgewijs

Wat je kunt doen om alsnog je pakketje te ontvangen

  1. Controleer of het pakketje bij de buren is afgeleverd. Als de bezorger het pakketje niet bij jou kon afleveren, kan het zijn dat ze het hebben afgegeven bij je buren.

  2. Hebben de buren je pakketje ook niet ontvangen? Check dan je brievenbus. De bezorger laat een briefje achter met meer informatie over wat je alsnog kunt doen om je pakketje te ontvangen.

  3. Maak een nieuwe afspraak voor bezorging. Als je het pakketje niet gevonden hebt en ook geen briefje hebt ontvangen, neem dan contact op met ons. Wij zullen een nieuwe afspraak met je maken om het pakketje alsnog te bezorgen.

Belangrijke informatie om te weten

  • Bij KSO Logistics begrijpen we dat sommige zendingen extra urgent zijn, zoals verse producten. Daarom zorgen wij ervoor dat deze vers-zendingen binnen twee werkdagen bij jou worden bezorgd.

  • Voor andere zendingen geldt dat ze binnen vijf werkdagen bezorgd moeten worden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je op tijd rekening houden met de bezorging van jouw pakketje.

  • Bij vertraging zullen wij geen extra kosten in rekening brengen. Als er echter bijvoorbeeld bij een adresfout extra kosten worden gemaakt, zal de klant voor het label moeten betalen.

  • Kosten voor verzending worden betaald door de verzendende partij. Dit betekent ook dat jij de richtlijnen van de verzender moet volgen. Wij regelen enkel en alleen het transport van A naar B en staan daarom los van jou en jouw afspraken en kosten met de verzender.

K So pakket gemist
KSO pakket gemsit

Neem contact met ons op

Wil je er zeker van zijn dat je jouw pakketje alsnog ontvangt? Neem dan contact met ons op en maak een nieuwe afspraak voor bezorging!