Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Kso logistiek partner diensten koeriersdiensten
Ben jij degene die wij zoeken?

Vacature: parttime chauffeur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste parttime pakketbezorger (m/v)! Als pakketbezorger bij KSO Logistics ben je verantwoordelijk voor het sorteren en bezorgen van pakketten en het ophalen van retourzendingen.

Vacature pakketbezorger

Hoe ziet een dag als pakketbezorger er bij KSO Logistics uit?

Als enthousiaste pakketbezorger begin je jouw werkdag in onze loods, waar je samen met jouw collega's de pakketten sorteert en in de bus laadt. Vervolgens ga je op pad met de bus en bezorg je de pakketten op verschillende adressen, afhankelijk van het gebied. Je bezorgt pakketten zelfstandig en brengt een glimlach op het gezicht van klanten. Naast het afleveren van pakketten haal je ook pakketten op die je mee terugneemt naar onze loods. Bovendien blijf je in goede fysieke conditie omdat je voortdurend in beweging bent en heb je veel vrijheid in je werk. Een baan bij KSO Logistics biedt dus niet alleen vrijheid en zelfstandigheid, maar ook een actieve en afwisselende werkdag waarbij je direct impact hebt op de tevredenheid van klanten. Solliciteer nu en join the team!

Same day express
K So pakket gemist

Functieomschrijving

  • Parttime positie met flexibele werktijden

  • Sorteren en laden van pakketten in de bezorgbus

  • Bezorgen van pakketten op correcte wijze

  • Ophalen van geretourneerde zendingen

  • Dagelijkse inspectie en reiniging van de bus

Functie eisen

  • In bezit van rijbewijs B en enige rijervaring, bij voorkeur op een bestelbus
  • Representatief voorkomen
  • Dienstverlenende, flexibele instelling
  • In staat om zware pakketten te tillen
  • Goede lichamelijke conditie

Wie zijn wij?

KSO Logistics is actief in transportdiensten en verzorgt vaste routes en spoedleveringen voor diverse klanten. Als ervaren en flexibele speler in de transportsector, hebben we dagelijks jonge voertuigen op de weg voor distributiewerk. Van spoedleveringen voor diverse opdrachtgevers tot vaste routes voor verschillende klanten, bij ons vind je een dynamische werkomgeving voor enthousiaste en gemotiveerde teamleden. Maak kennis met ons!

Distributieservice KSO Logistics Doetinchem

Solliciteer direct

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag deel uitmaken van ons enthousiaste team? We zijn op zoek naar een medewerker die zich voor langere tijd wil binden aan ons bedrijf! Je start bij ons met een tijdelijk contract, maar bij goede prestaties bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Heb je interesse in een leuke baan waarbij je dagelijks mensen blij maakt met hun bestelde pakketten? Aarzel dan niet en reageer snel. Wie weet ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@ksologistics.nl ter attentie van mevrouw T. Christiaanse.