Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jongen pakket bus 1
Vóór half 5 bezorgd

Same Day Express

KSO Same day Express levert op tijd en is specialist in het vervoer van breekbare, volumineuze en tijdgevoelige producten. Is jouw zending vóór 10:00 uur in Doetinchem, dan leveren wij het overal in Nederland af voor 16:30 uur.

KSO Logistics en

Same Day Express delivery

Een scherp geprijsde oplossing met de snelheid van een koeriersdienst, KSO bezorgt met Same day Express jouw zending nog op dezelfde werkdag. Deze unieke service wordt door veel opdrachtgevers dagelijks gebruikt, met name door bedrijven uit de automotive-, elektrotechnische- en installatiebranche.


Om te voldoen aan jouw logistieke wensen als transportbedrijf, en nog één stap verder te gaan dan onze Same Day Delivery service heeft KSO Same day Express. Een pakket van maximaal 30 kilogram en 150 centimeter dat voor 10.00 uur aangeleverd is op onze vestiging te Doetinchem, leveren wij in héél Nederland voor 16.30 uur af. Liever jouw pakket(ten) laten ophalen door ons? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Neem contact op met onze planning voor meer informatie.


Let op: deze service is momenteel alleen beschikbaar voor vaste, dagelijkse klanten.

Particulier pakketpost

"Het bezorgen van vers vlees is een grote uitdaging. Dankzij KSO Logistics worden de pakketten in de ochtend opgehaald en dezelfde avond afgeleverd en kunnen wij ons werk optimaal uitvoeren! KSO Logistics B.V., een bedrijf met de souplesse om te kunnen meedenken en doet wat het belooft."

Logo samen een koe kopen

VanOnzeBoer.nl

Lees meer
Zo werkt het

Express delivery

Dankzij ons flexibel opgebouwde netwerk kunnen wij snel schakelen en beschikken we over voldoende capaciteit, ook in de drukke periodes zoals rond de kerst. In het midden van het land ligt een overslagpunt waar wij, met onze partners, de zendingen sorteren en verdelen in routes. Na het sorteren levert iedere partner in haar gebied de zending af vóór 16.30 uur. Onze routes zijn zo mogelijk afgestemd op de openingstijden van ontvangers en het sorteerproces verloopt grotendeels met de hand. Op die manier kunnen we een succesvolle levering garanderen.

Same day express
Same Day Express voor jouw bedrijf

Contact opnemen

KSO Same day Express is een service voor bedrijven die snel een pakket willen versturen tegen een scherpe prijs. Dankzij onze expertise en de ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit bij KSO Logistics, worden jouw goederen altijd snel verwerkt en accuraat bezorgd. De goederen worden bij het in- en uitladen gescand, waardoor jij en de ontvanger de zending met track & trace kunnen volgen. Ben je geïnteresseerd in deze hoge snelheid service van ons transportbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!