Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Cadeau sturen per post

Weekendkoerier

KSO Logistics staat garant voor snelle en betrouwbare leveringen van jouw zending, óók in het weekend! Onze weekend koerier staat voor je klaar bij leveringen die niet kunnen wachten tot maandag. Meld het pakket aan, wij halen het op en binnen de kortste keren is de zending geleverd.

Ook op feestdagen en in het weekend

Koeriersdiensten

Met onze weekend koerier bent je ook in het weekend, op feestdagen en tijdens vakanties verzekerd van een tijdige bezorging. Meld jouw pakket aan via ons TMS of neem contact met ons op, dan komt één van onze koeriers op het gewenste moment bij je langs. Bij het inladen van de zending wordt de barcode gescand, waardoor jij en je klant het pakket kunnen volgen via de track & trace. Dit vergroot de kans dat de ontvanger aanwezig is aanzienlijk.


De kosten voor de weekend koerier worden berekend aan de hand van het aantal gereden kilometers. Is het een korte afstand? Dan kijken we naar het aantal gemaakte uren. Het tarief is inclusief het halen en brengen van jouw zending naar de ontvanger.

Bellen man
Maak gebruik van de weekendkoerier

Contact opnemen

Wil je gebruik maken van onze weekend koeriersdiensten? Via het TMS op onze website kun je de zending aanmelden, waarop wij contact met je zullen opnemen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Ook volledig ontzorgd worden in jouw pakkettransport? Neem contact met ons op, we regelen het graag voor je!

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril