Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Cadeau sturen per post
De kerstdagen komen weer dichterbij

Laat jouw kerstcadeaus bezorgen door KSO Logistics

Onze favoriete tijd van het jaar komt er weer aan: Kerst! Altijd een bijzondere tijd, maar als logistiek dienstverlener voor ons ook een bijzonder drukke periode. Wil jij kerstcadeaus versturen en op tijd laten bezorgen? Wees er snel bij, wij staan voor je klaar!

Kerstpakketten en -cadeaus

Kerstcadeaus laten bezorgen met KSO logistics

Kerstcadeaus en -pakketten horen er bij in de periode rond kerst. Toch is het op tijd ontvangen van deze cadeaus altijd weer een spannend gebeuren. De drukte bij bezorgdiensten ligt tijdens de periode voor kerst altijd hoger dan normaal door een grote hoeveelheid persoonlijke- en relatiegeschenken en dat betekent dat een pakket niet altijd op tijd bezorgd wordt.


Gelukkig hoef je je daar bij KSO Logistics geen zorgen om te maken, zolang jij jouw pakket natuurlijk niet te laat aanmeldt! Kiezen veel consumenten voor jouw webshop voor hun kerstcadeaus of weten bedrijven jou altijd te vinden voor hun kerstpakketten? Laat het ons weten en laat jouw kerstcadeaus met een gerust hard door KSO Logistics bezorgen!

Kranen kerstpakketten

"Erg prettig en heel belangrijk om met KSO Logistics een betrokken partner te hebben die als verlengstuk van onze organisatie zorg draagt voor een juiste en tijdige bezorging van de geschenken die onze opdrachtgevers aan hun medewerkers en relaties willen geven."

Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten

Lees meer
KSO design85 3
Het hoe en wat

Kerstcadeaus verzenden, hoe werkt dat?

Rond de kerstperiode is het drukker bij bezorgdiensten, dus wij raden aan om jouw post op tijd aan te melden. Waar pakketten gewoonlijk binnen een dag bezorgd zijn, kan dat nu meerdere dagen duren. Zelfs met onze koeriersdiensten. Wees er dus op tijd bij. Last-minute aanmeldingen kunnen wij een stuk minder gemakkelijk oppakken in deze tijd.


Wij bezorgen pakketten al vanaf 1 pakket en hebben verschillende verzendwijzen. Kies jij voor Next Day delivery of Same Day delivery? Bekijk onze diensten en ontdek de juiste service voor jouw bedrijf. Wij komen na een aanmelding langs om het pakket op te halen en leveren dit vervolgens af bij de ontvanger. Hoe snel dit gaat hangt af van de dienst die je afneemt.

Neem contact met ons op en

Laat jouw kerstcadeaus bezorgen

Staan jouw klanten altijd klaar om kerstcadeaus te bestellen via jouw (web)shop? Geniet van de drukte en ontwijk de stress dit jaar, verstuur jouw kerstpakketten met KSO Logistics! Wij sorteren pakketten handmatig, wat betekent dat er minder kans is op breuken bij de pakketten. Belangrijk, bij kerstcadeaus en -pakketten!


Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag direct een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via de mail, telefonisch en ons offerte formulier!

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril