Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pakketdiensten
Jouw logistiek dienstverlener in de Benelux

Logistiek van jouw webshop uitbesteden aan KSO Logistics

De logistiek van je webshop groeit binnen de kortste keren uit tot een enorm tijdrovend onderdeel van je webshop. Het verwerken van orders en verzenden van pakketten kan veel van je vragen als webshop. In dit geval is het verstandig om ervoor te kiezen de logistiek van je webshop uit te besteden.

Pakketten naar Nederland, België en Luxemburg

Logistiek webshop uitbesteden in de Benelux

KSO Logistics is dé logistieke dienstverlener die zich onder andere richt op pakket- en palletdistributie, op- en overslag en koeriersdiensten. Als jouw logistiek dienstverlener in het oosten van Nederland staat KSO Logistics dag en nacht voor je klaar. Van spoedleveringen en nachttransport tot internationale bezorgingen, bij KSO stellen we onze klanten centraal en weten we hen volledig te ontzorgen.

We hebben vestigingen in Doetinchem en Eibergen, maar bezorgen door heel Nederland en in het buitenland. Waar het grote organisaties om de grote aantallen gaat, gaat het bij ons om snelheid, service en kwaliteit. Met een no-nonsense, persoonlijke aanpak en een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit voorzien wij in het gehele transport proces.

Busje terrein jongen
Webshop pakketten verzenden met KSO

KSO Logistics verzorgt de logistiek van jouw webshop

Vaak kiest een startende webshop ervoor om de logistiek zelf te regelen om de kosten laag te houden. Het uitbesteden van logistiek kan lastig en spannend zijn, je geeft immers een deel van je werk uit handen. Doet deze partner het wel goed? En komt alles correct aan bij de klant? Bovendien worden de kosten vaak aangehaald als nadeel van het uitbesteden. Maar is de tijd die jij besteed aan de logistiek niet ook duur en waardevol? Reken maar uit wat jij in die tijd zou kunnen doen aan werk waar je echt goed in bent en waar je plezier in hebt.

Relatiegeschenken laten bezorgen

Kiest een webshop er toch voor om de logistiek uit te besteden, dan zijn gebrek aan tijd, kennis of interesse hier vaak de redenen voor. De kennis en ervaring van logistiek dienstverleners kunnen een verschil maken in het succes van deze webshops.


Het aantal verkopen via webshops stijgt, net als de verwachtingen van de consument. Een goede service kan veel toevoegen aan je webshop. Wanneer je als webshop, of je nu groot of klein bent, stabiele en snelle leveringen wilt bieden ben je bij KSO Logistics aan het juiste adres. Met de verschillende verzendmogelijkheden, zoals Same Day delivery, Next Day delivery en Same Day Express, hebben we altijd de juiste oplossing voor jouw logistieke vraagstuk.

Design85

"De chauffeurs van KSO Logistics laden bij ons en gaan direct lossen bij de klant. 15 minuten voor aankomst belt de chauffeur met de klant om er zeker van te zijn dat ze elkaar niet mislopen. De chauffeur is daarnaast altijd bereid om de pakketten bij de klant naar binnen te dragen. Wij krijgen hier veel complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs van KSO Logistics!"

F7274808a8aa3e5628f9cf2206f6e0e3

Design85

Lees meer
De voordelen op een rij

Jouw webshop logistiek uitbesteden

  1. Bied betere service. Door jouw webshop logistiek uit te besteden kun je vaak betere service bieden. Zo kun je een latere cut-off tijd geven (voor 23.00 besteld, morgen in huis) en kun je beter afspraken maken.

  2. Houd tijd over. Kies jij ervoor om jouw webshop logistiek uit te besteden? Dan zul je tijd overhouden voor andere belangrijke zaken zoals inkoop, marketing en het werk waar jij voldoening uit haalt.

  3. Minder gedoe. Het uitbesteden van de logistiek van je webshop betekent een einde aan die dagelijkse uitstapjes naar het postkantoor. Wij komen bij je langs!

IMG 0098 KSO April2021 BTR min
Zo werkt het

Jouw webshop pakketten verzenden met KSO

Bij veel van de bekende logistieke diensten zoals DHL en Post.nl kun je niet terecht als kleinere webshop. De aantallen van je leveringen zijn niet groot genoeg voor deze partijen. Stel jouw webshop verkoopt een gemiddelde van vier producten per dag, wat doe je dan? Bij KSO Logistics kunnen ook de kleine webshops terecht. Wij voegen jouw winkel toe aan onze route en pikken de pakketten op om vervolgens bij jouw klanten af te leveren.


Met ons Transport Management System wordt dat proces voor jou en ons nog makkelijker! Hoe het werkt? Geef de zendingsinformatie door via ons boekingssysteem, wij halen de zendingen dagelijks op en houden je op de hoogte via een vast contactpersoon. Ook jouw bestellingen betrouwbaar bezorgd. De samenwerking aangaan? Neem contact met ons op!

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril