Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Design85
Klantverhaal

Design85

De samenwerking tussen Design85 en KSO Logistics.

Over deze samenwerking

Design85 en KSO Logistics

Design85 is in 2013 opgericht door Mark Berends en Kevin Veldkamp vanuit de wens om duurzame, moderne producten online te verkopen. Wat toentertijd begon vanuit de zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een populaire webwinkel met eigen productiehal en showroom.


Design85 levert meubels en accessoires van hoogwaardige kwaliteit voor binnen en buiten, gemaakt van duurzame materialen. Service staat bij hen hoog in het vaandel en voor de bestellingen wordt een snelle levertijd beloofd. Belangrijk dus om deze beloften na te komen! Een goede match tussen bedrijf en koerierservice kan hier het verschil in maken. Lees hier alles over de samenwerking tussen KSO Logistics en Design85!

Industriele kapstok blink 350x595
Zekerheid met KSO Logistics

Het verhaal van Design85

Design85: “We waren op zoek naar een koerier die elke dag de pakketten bij ons kan komen ophalen en waarbij we ervan uit kunnen gaan dat 9 van de 10 zendingen de volgende dag worden geleverd. Onder andere onze kapstokken moeten elke dag wel verzonden worden.” Aangezien Design 85 een meubel webshop is, is vaak sprake van grote en lange pakketten. “Het is daarom bij veel koeriers niet vanzelfsprekend dat de zendingen de volgende dag worden geleverd, maar bij KSO Logistics wel. Daar zijn we erg tevreden over!”

KSO design85 4

Alle pakketten via KSO Logistics

De samenwerking met KSO Logistics begon met 1 à 2 pakketten per dag om te kijken hoe de doorstroom verliep. “Al vrij snel kwamen we erachter dat dit goed ging, waardoor we snel besloten om alle pakketten via KSO Logistics te vervoeren” aldus Design85. Wanneer het gaat om vervoer van grote pakketten, wordt met de klant afgesproken wanneer de pakketten geleverd dienen te worden. De klanten van Design85 zijn hier erg tevreden over en ervaren dit als goede service. Het is immers niet vanzelfsprekend dat een webshop afspraken met de klant maakt omtrent levertijd!

Design85 en KSO Logistics

Een nauwe samenwerking

Bij de zoektocht naar de juiste koerierservice heeft Design85 verschillende aspecten in overweging genomen. De betrouwbaarheid van leveringen, een vrijwel zekere levering de volgende dag, track & trace, de prijs per pakket en het uurtarief voor bepaalde zendingen hebben allemaal meegespeeld in de keuze voor KSO Logistics aldus Design85. Inmiddels werken we alweer een aantal jaar samen. “Elke dag komt de chauffeur van KSO Logistics onze standaard pakketten en stukgoed zendingen afhalen. Wij helpen de chauffeur hierbij, zodat hij niet alle pakketten alleen in de bus hoeft te plaatsen.”


Daarnaast is vaak sprake van zendingen waarbij diverse orders in een bepaalde regio samengevoegd worden. De chauffeur laadt deze zendingen direct bij Design 85 en rijdt vervolgens direct naar de klanten door. “Het voordeel voor ons is dat de pakketten niet meer worden overgeladen waardoor de kans op beschadigingen erg klein is. Bovendien gaat het hier vaak om erg grote en zware pakketten, waarbij de chauffeur vaak ook even helpt om het pakket naar binnen te tillen. Dit waardeert de klant enorm.”

KSO Logistics 16
KSO Logistics 32

"Wanneer de chauffeur bij ons komt laden krijgt hij de afleveradressen en telefoonnummers mee van de klanten. Op ongeveer 15 minuten afstand van de klant belt de chauffeur de klant om er zeker van te zijn dat deze thuis is. Bij aankomst is de chauffeur altijd bereid het pakket naar binnen te brengen. Wij krijgen veel complimenten van onze klanten over de vriendelijke en behulpzame chauffeurs van KSO Logistics!"

"We groeien samen steeds verder"

KSO Logistics en Design85

Design85: "KSO Logistics is gevestigd in Doetinchem en wij in Wehl, waardoor we makkelijk en snel met elkaar kunnen communiceren en schakelen. Daarnaast zijn we beide “klein” begonnen en groeien we samen steeds verder." De samenwerking tussen Design85 en KSO Logistics verloopt goed. "We hebben bijna dagelijks contact met de planning omtrent het ophalen van pakketten en het afleveren hiervan. Bovendien is momenteel erg weinig sprake van schade bij pakketten.