Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Cadeau sturen per post

Next Day Delivery

Wil je een pakket verzenden met KSO Logistics? Als transportbedrijf staan wij vanaf 1 pakket al voor jou klaar! Dankzij ons fijnmazige distributienetwerk zijn jouw zendingen de volgende werkdag voor 17.00 uur geleverd op het juiste adres in de Benelux.

Zo gaan wij te werk

Onze pakketdienst

KSO Logistics kan aangemelde zendingen iedere werkdag bij jou afhalen. Via de nachtelijke distributieroute zullen de zendingen naar het distributiecentrum worden gebracht, waar de zendingen gesorteerd worden en naar de juiste depothouder gaan. De depothouder, die een bepaald rayon beheert, zal vervolgens zorgen voor de aflevering bij de geadresseerde op het juiste tijdstip. De pakketten worden voor dit proces voorzien van een barcode, online track and trace is dus een mogelijkheid.

Goed om te weten

Een pakket verzenden met KSO Logistics

Het netwerk van KSO Logistics is gespecialiseerd in zendingen die speciale zorg behoeven. Denk aan bloemen, wijnen, medicijnen en vers goederen zoals gebak en fruit. Het sorteerproces wordt door ons voornamelijk met de hand uitgevoerd, waardoor wij die persoonlijke zorg aan jouw zending kunnen geven die nodig is. Webshops maken om die reden graag en veelvuldig gebruik van onze diensten, met name van Same Day Delivery.


De kosten van de zending zijn afhankelijk van onder andere de afmetingen en het gewicht van het pakket. Het maximale collogewicht is 30 kilo, de maximale afmetingen 120 x 60 x 40 en de maximale gordelomvang is 300 centimeter. De pakketten die wij leveren zijn standaard verzekerd (excl. Vers-zendingen). Wanneer jouw zendingen groter zijn dan bovenstaande afmetingen, kun je gebruik maken van onze palletservice. Bekijk onze tarieven.

Particulier pakketpost

"Het bezorgen van vers vlees is een grote uitdaging. Dankzij KSO Logistics worden de pakketten in de ochtend opgehaald en dezelfde avond afgeleverd en kunnen wij ons werk optimaal uitvoeren! KSO Logistics B.V., een bedrijf met de souplesse om te kunnen meedenken en doet wat het belooft."

Logo samen een koe kopen

VanOnzeBoer.nl

Lees meer

Next Day Delivery

Voor nationale en internationale levering van pakketten kun je bij ons terecht, met name voor zendingen naar Nederland, Duitsland of België. De pakketten worden 6 dagen in de week geleverd, van maandag tot en met zaterdag. Heeft de verzending van jouw pakket haast? Met onze koeriersdienst is jouw pakket op het gewenste moment op de plek van bestemming. Er kan ook gekozen worden voor een tijdslevering voor 9.00, 10.30 of 12.00 uur wanneer je kiest voor Next Day delivery. Ben je op zoek naar een manier om brievenbuspakketten met GPS voor ontvangst te verzenden? Bij KSO Logistics kan het. Dankzij onze moderne scanners kan jouw post zonder handtekening en zonder aanbellen toch geleverd worden met zekerheid en kunnen wij Proof of Delivery aan onze klanten verstrekken.

Bellen man
Vrijblijvend en gemakkelijk

Contact opnemen

KSO Logistics staat garant voor snelle en betrouwbare levering van al jouw pakketten. Vraag een offerte aan of meld jouw pakket direct aan via ons TMS en wij gaan direct voor jou aan de slag. Heb je een vraag of behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.