Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jongen pakket bus 1
Klantverhaal

Loromeij

De samenwerking tussen Loromeij en KSO Logistics.

Over deze samenwerking

Loromeij en KSO Logistics

Loromeij is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het afvoeren van regenwater door middel van het Loro-X systeem. Hun productassortiment bestaat uit hoogwaardige pijpen en bijbehorende accessoires, speciaal ontworpen voor effectieve afvoer van regenwater van daken en het vakkundig doorspoelen van vervuild water naar het riool.


Om hun klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, zocht Loromeij naar een partner die kon helpen bij het verzenden en leveren van hun pakketten, variërend van klein tot groot. Vandaar dat ze bij KSO Logistics uitkwamen!

Palletservice Doetinchem Gelderland

Het verhaal van Loromeij

Loromeij koos voor KSO Logistics als logistieke partner en de "Next Day Delivery" service. Met deze service zijn zendingen de volgende werkdag voor 17:00 uur geleverd op het juiste adres in de Benelux. Hieronder vertelt Ingrid graag haar ervaring met KSO.


Distributieservice KSO Logistics Doetinchem
“Prettig, goede en duidelijke samenwerking”

Erg tevreden

"KSO Logistics leek ons al een prettige partner, en in de praktijk is dit ook gebleken," vertelt Ingrid van Loromeij. De beslissing om over te stappen naar KSO Logistics werd versterkt door verschillende factoren, waaronder de heldere communicatie en de snelle reactietijd op vragen die ontstonden. Bovendien worden pakketten bijna altijd snel en efficiënt geleverd.

"KSO Logistics levert diensten zoals toegezegd. We kunnen altijd op hen vertrouwen!” - Loromeij

Zowel Loromeij als KSO Logistics zijn zeer tevreden over de samenwerking. "KSO Logistics kan snel schakelen en indien mogelijk kunnen pakketten snel door hen worden opgehaald of door ons bij hen worden aangeleverd indien nodig, omdat zij zich in dezelfde plaats bevinden," voegt Ingrid toe.

KSO logistics koeriersdienst
IMG 9988 KSO April2021 BTR min