Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Particulier pakketpost
Over onze samenwerking

VanOnzeBoer.nl en KSO Logistics

(H)eerlijk en traceerbaar rundvlees, dat is wat VanOnzeBoer.nl drijft. Als bewuste ouders willen Huub en Kirsten van VanOnzeBoer hun kinderen minder en bewust vlees te eten geven. Daarom bieden zij ‘crowdbuying’ aan; het gezamenlijk kopen van een koe, kennis hebben van het leven van de koe en daarmee bewust eten. Beter voor de dieren, het milieu, de boeren en voor de liefhebbers van lekker vlees.


Een prachtig initiatief dat samenging met een grote uitdaging: hoe bezorg je vers, niet ingevroren vlees standaard met Same Day Delivery bij de klant? In haar zoektocht naar een betrouwbare partner die mee wilde denken kwam VanOnzeBoer.nl bij KSO terecht. Hier lees je alles over onze samenwerking!

Pakket afleveren mannen

Het verhaal van VanOnzeBoer.nl

Kirsten vertelt: “Het bezorgen van vers vlees is een grote uitdaging. Bij het leveren van versproducten kan de THT (ten minste houdbaar tot) problematisch zijn. Bij VanOnzeBoer willen we zo veel mogelijk tijd besteden aan het klaar maken van de vleespakketten en de juiste voorbereidingen treffen. Wij willen de dozen geconditioneerd versturen in de speciaal hiervoor ontwikkelde isolatie dozen. Om hier de maximale tijd aan te kunnen besteden is het belangrijk dat de tijd tussen afhalen en bezorgen zo kort mogelijk is. Dankzij KSO Logistics worden de pakketten in de ochtend opgehaald en dezelfde avond afgeleverd en kunnen wij ons werk optimaal uitvoeren!”

Bezorging door heel Nederland

KSO Logistics B.V. verzorgt de bezorging door heel Nederland van al de geconditioneerde pakketten van VanOnzeBoer.nl. De bezorg momenten van VanOnzeBoer.nl zijn op de donderdag- en vrijdagavond, wat betekent dat wij de pakketten diezelfde dagen in de ochtend ophalen. De samenwerking loopt vanuit beide partijen naar volle tevredenheid. Kirsten: “De souplesse van het bedrijf en het adequaat oppakken van problemen die zich onverwachts kunnen voordoen is voor ons een verademing na onze ervaringen elders. Wij kunnen erop rekenen dat onze vleespakketten met de nodige zorg bezorgd worden.


“KSO Logistics B.V., een bedrijf met de souplesse om te kunnen meedenken en doet wat het belooft!” - VanOnzeBoer.nl

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril