Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pakket afleveren mannen

Same Day Delivery

Bij KSO Logistics kun je gebruik maken van Same Day delivery. Onze Same Day Delivery biedt je twee opties, namelijk vandaag besteld, vanavond in huis of vanavond besteld, morgen in huis. De ontvanger staat bij ons altijd centraal, met een snelle, gemakkelijke en plezierige bezorging als doel.

Dit moet je weten over Same Day Delivery

De kwaliteit en snelheid van de aflevering is voor ons erg belangrijk. Dankzij een nauwe samenwerking met een flexibel opgebouwd eigen netwerk is bij KSO Logistics altijd genoeg capaciteit en bieden wij een zeer groot aantal van de zendingen aan op de beoogde dag. Óók in drukke periodes kunnen wij de zendingen goed afleveren. De kosten van deze Same Day Delivery zendingen zijn afhankelijk van de verzonden aantallen per dag, per week of per maand. Een pakket Same Day verzenden kan al vanaf € 6,90 per pakket. Ben je geïnteresseerd in Same Day Delivery zendingen? Hieronder vind je de maximale standaard dimensies per collo. In overleg is eventuele uitbreiding mogelijk.


Standaard dimensies:

Afmetingen (cm): 60 x 40 x 40

Gewicht (kg): 10


In overleg mogelijk:

Afmetingen (cm): 120 x 60 x 40

Gewicht (kg): 30

Vandaag besteld?

Vandaag of morgen in huis

Onze Same Day Delivery biedt je twee opties, namelijk vandaag besteld, vanavond in huis of vanavond besteld, morgen in huis. Zendingen die geplaatst zijn voordat wij langs zijn geweest, worden op dezelfde dag - tussen 17.00 en 22.00 uur - geleverd. Bestellingen die later op de dag geplaatst worden, wanneer wij de zendingen al opgehaald hebben, worden geleverd op de dag na bestelling. Deze pakketten worden met de Same Day Delivery van de volgende dag meegenomen en tussen 17.00 en 22.00 uur afgeleverd. Hierdoor ontzorgen wij de verzender; er is geen avond proces meer nodig.

Zo werkt het bij KSO Logistics

Same Day Delivery

Bij bestellingen wordt de zendingsinformatie via ons TMS aan ons doorgegeven. De zendingen worden dagelijks door ons opgehaald op een afgesproken tijdstip. Wanneer wij werken met een webshop, krijgt deze een vast contactpersoon toegewezen voor het implementeren, monitoren en evalueren van de samenwerking. Voor (dagelijks) operationele afstemming krijgt de webshop heldere contactgegevens, zodat altijd snel geschakeld kan worden op verzoeken en vragen.


Rond 16.00 uur is onze planning bekend en krijgt de ontvanger een bericht met het geplande tijdstip van levering. Het pakket kan vervolgens via track & trace gevolgd worden tot het bereiken van de eindbestemming. Niet thuis? Dan kan de ontvanger hier ook een buurvrouw of -man aanwijzen die het pakket in ontvangst mag nemen. Mocht de chauffeur onderweg vertraging oplopen, dan wordt de ontvanger daar ook over geïnformeerd. Bovendien is KSO Logistics van 09.00 tot 22.30 uur beschikbaar via de mail, chat en telefoon voor vragen. Wij zijn het transportbedrijf die je volledig ontzorgd van A tot Z!

Man busje buiten
Ook Same Day Delivery aanbieden?

Contact opnemen

Wil je een samenwerking met ons als transportbedrijf starten en Same Day Delivery aanbieden aan jouw klanten? Of is Next Day delivery een betere keuze voor jou en je klanten? Neem contact met ons op via de mail (planning@ksologistics.nl) of bel 085 - 27 36 382, dan maken wij samen met jou afspraken over de start en inrichting van de samenwerking en stemmen we de beste manier af voor het maken van een eventuele koppeling. Staat de service live op jouw website? Dan kunnen wij voor jou aan de slag!


Heb je een vraag, wil je een zending aanmelden of kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!