Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pakket afleveren mannen

Same Day Delivery

Met Same Day Delivery van KSO Logistics hoef je je nooit meer te haasten naar een postkantoor om je pakket op tijd binnen te krijgen. Wij halen je pakketjes voor 10:00 uur 's ochtends op en bezorgen ze nog dezelfde dag.

Dit moet je weten over Same Day Delivery

De kwaliteit en snelheid van de aflevering is voor ons erg belangrijk. Dankzij een nauwe samenwerking met een flexibel opgebouwd eigen netwerk is bij KSO Logistics altijd genoeg capaciteit en bieden wij een zeer groot aantal van de zendingen aan op de beoogde dag. Óók in drukke periodes kunnen wij de zendingen goed afleveren.


De kosten van deze Same Day Delivery zendingen zijn afhankelijk van de verzonden aantallen per dag, per week of per maand. Ben je geïnteresseerd in Same Day Delivery zendingen? Hieronder vind je de maximale standaard dimensies per collo. In overleg is eventuele uitbreiding mogelijk.


Standaard dimensies:

Afmetingen (cm): 60 x 40 x 40

Gewicht (kg): 10


In overleg mogelijk:

Afmetingen (cm): 120 x 60 x 40

Gewicht (kg): 30

Same Day Delivery service

Vandaag ophalen, vandaag bezorgen!

Wil je jouw klanten supersnel bedienen? Kies dan voor onze Same Day Delivery van KSO. Wanneer jouw klant bijvoorbeeld op dinsdag om 20:00 uur bestelt, betekent de traditionele bezorgmethode dat het pakket pas op donderdag wordt bezorgd, omdat het pas op woensdag wordt opgehaald door bijvoorbeeld Post NL.


Dankzij de Same Day Delivery van KSO kan jouw webshop echter nog steeds de volgende dag leveren. We halen het pakket namelijk de volgende dag vóór 10:00 uur op en zorgen ervoor dat het diezelfde dag nog wordt afgeleverd. Dit stelt kleine webshops in staat om op gelijke voet te concurreren met de grote spelers, waardoor ze een snelle en betrouwbare service kunnen bieden aan hun klanten.


Geen gedoe meer met deadlines of zorgen over wanneer je jouw pakket moet afgeven. Met onze dienst haal je het maximale uit jouw leveringen en bied je jouw klanten de service die ze verdienen!


En jouw voordeel? Je hoeft niet meer voor 17:00 uur naar het pakketpunt om het pakketje dezelfde dag geleverd te krijgen. We komen de pakketten voor 10:00 uur ophalen en brengen ze nog dezelfde dag! Zonder gedoe met cut-off tijden.

Zo werkt het bij KSO Logistics

Same Day Delivery

Bij bestellingen wordt de zendingsinformatie via ons TMS aan ons doorgegeven. De zendingen worden dagelijks door ons opgehaald op een afgesproken tijdstip. Wanneer wij werken met een webshop, krijgt deze een vast contactpersoon toegewezen voor het implementeren, monitoren en evalueren van de samenwerking. Voor (dagelijks) operationele afstemming krijgt de webshop heldere contactgegevens, zodat altijd snel geschakeld kan worden op verzoeken en vragen.


De ontvanger krijgt een bericht met het geplande tijdstip van levering. Het pakket kan vervolgens via track & trace gevolgd worden tot het bereiken van de eindbestemming. Niet thuis? Dan kan de ontvanger hier ook een buurvrouw of -man aanwijzen die het pakket in ontvangst mag nemen. Mocht de chauffeur onderweg vertraging oplopen, dan wordt de ontvanger daar ook over geïnformeerd. Bovendien is KSO Logistics van 09:00 tot 22:30 uur beschikbaar via de mail, chat en telefoon voor vragen. Wij zijn het transportbedrijf die je volledig ontzorgt van A tot Z!

Man busje buiten
Ook Same Day Delivery aanbieden?

Contact opnemen

Wil je een samenwerking met ons als transportbedrijf starten en Same Day Delivery aanbieden aan jouw klanten? Of is Next Day delivery een betere keuze voor jou en je klanten? Neem contact met ons op via de mail (planning@ksologistics.nl) of bel 085 - 27 36 382, dan maken wij samen met jou afspraken over de start en inrichting van de samenwerking en stemmen we de beste manier af voor het maken van een eventuele koppeling. Staat de service live op jouw website? Dan kunnen wij voor jou aan de slag!


Heb je een vraag, wil je een zending aanmelden of kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!