Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Particuliere pakketpost

Jouw logistieke partner in Oost-Nederland

Op zoek naar een transportbedrijf? KSO Logistics is jouw logistieke partner in Oost-Nederland! Koeriersdiensten, pakketservice of same day delivery nodig? Wij ontzorgen je volledig in het logistieke deel!

KSO Logistics

Wie zijn wij?

Na jaren bezorgd te hebben onder de trotse naam ‘Koeriers Service Oost’, opereren wij vandaag de dag onder de naam KSO Logistics! Wij zijn gevestigd in Doetinchem en Eibergen en bezorgen door heel Nederland én het buitenland. Jawel, KSO bezorgt zowel nationaal als internationaal pakketten. Een pakket of pallet met spoed bezorgen? Wij staan voor je klaar en kunnen leveren binnen 24 uur als het moet! Wij zijn jouw transportbedrijf en logistieke partner uit Oost-Nederland.

Same day delivery
Wij ontzorgen je logistiek

Onze diensten

Door de jaren heen zijn we als bedrijf flink gegroeid. Waar we begonnen als klein koeriersbedrijf, zijn we vandaag de dag uitgegroeid tot een totaal logistiek bedrijf! Dat heeft ook geleid tot een uitbreiding van onze diensten. Zo kun je bij ons terecht voor koeriersdiensten, Same Day Delivery, Palletservices en op- en overslag.

Bij al onze diensten kun je uitgaan van snelle levertijden, goede leverbetrouwbaarheid, rijden vanaf één pakket en geen last van drukte. Gebruik maken van één van onze diensten? Of wil je graag extra informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via 085 - 27 36 382 of info@koeriersserviceoost.nl.

Design85

"De chauffeurs van KSO Logistics laden bij ons en gaan direct lossen bij de klant. 15 minuten voor aankomst belt de chauffeur met de klant om er zeker van te zijn dat ze elkaar niet mislopen. De chauffeur is daarnaast altijd bereid om de pakketten bij de klant naar binnen te dragen. Wij krijgen hier veel complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs van KSO Logistics!"

F7274808a8aa3e5628f9cf2206f6e0e3

Design85

Lees meer
Kso same day delivery 1
Same day delivery

Spoedleveringen

Heb je een pakket, pallet of lading die met spoed bezorgd moet worden? Dan ben je bij KSO Logistics aan het juiste adres! Wij doen namelijk aan spoedleveringen, zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast bieden wij Same day delivery aan, oftewel pakketten leveren die op dezelfde dag besteld zijn.

  1. Vandaag besteld = vanavond bezorgd: zendingen die vandaag besteld worden, leveren we dezelfde avond af tussen 17:00 en 22:00 uur.
  2. Vanavond besteld = morgen in huis: levering de dag na bestelling. De Next day pakketten worden met de Same day pakketten meegenomen en diezelfde dag nog afgeleverd. Zo is er geen avondproces bij de webshop meer nodig.
Het logistieke proces

Hoe werkt het?

  • Jij, de opdrachtgever, geeft de zendingsinformatie door via ons boekingssysteem;
  • Dagelijks komen we de zendingen na een afgesproken tijd ophalen;
  • De opdrachtgever krijgt een vast contactpersoon om daarmee de samenwerking en verzending in goede banen te geleiden.
  • Voor dagelijks operationele afstemming krijgt de opdrachtgever contactgegevens, zodat er altijd snel geschakeld kan worden.

Ga jij met ons de samenwerking aan? Dé logistiek partner uit Oost-Nederland staat voor je klaar!