Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jongen pakket bus 1
Pakket met spoed bezorgen in Nederland

Sneltransport

Voor pakketten die baat hebben bij sneltransport zetten wij onze spoedkoerier in. De zendingen worden op hoge snelheid getransporteerd naar de ontvanger. Geen zending die nét te laat aankomt, maar op locatie op het juiste moment. Meld de zending aan, spreek een tijdstip af en laat je ontzorgen.

Top snelheid van melding tot ontvangst

Sneltransport

KSO Logistics biedt verschillende bezorgservices, ook voor zendingen waar snelheid bij geboden is. Pakketten voor Same Day Delivery of Next Day Delivery, maar ook koeriersdiensten voor sneltransport. Met deze diensten staat KSO Logistics dag en nacht voor je klaar, ook in het weekend, vakanties en op feestdagen. Onze koeriers kunnen ingezet worden voor nationale én internationale leveringen.


Is uw zending gebaat bij sneltransport? Meld de zending aan via ons TMS of neem contact met ons op. Wij kunnen vervolgens de zending aanmelden en zo snel mogelijk voor je aan de slag. Nadat het pakket aangemeld is haalt onze koerier het pakket op, om efficiënt en snel naar de ontvanger te rijden. Vanaf het moment dat het pakket is opgehaald kan het gevolgd worden via track & trace, zodat jij en de ontvanger op de hoogte zijn van de voortgang.

Man busje uitpakken
Snel, efficiënt en betrouwbaar

Sneltransport met KSO

Heb je gekozen voor sneltransport met KSO? Dan worden de kosten van de koeriersdienst berekend op basis van het aantal gereden kilometers of, als het gaat om een korte afstand, op basis van de gemaakte uren. De kosten zijn inclusief het ophalen en afleveren van de zending. Wanneer sneltransport geen pre is voor jouw zending, kun je gebruik maken van onze pakketservice of palletservice. Onze spoedkoeriers hoeven dan niet ingezet te worden.

Contact

Bij KSO Logistics staan we garant voor snelle en betrouwbare levering van al je zendingen. Onze spoedkoeriers staan elke dag voor je klaar om jouw pakket in hoog tempo van A tot B te brengen, maar ook voor zendingen zonder spoed zijn wij jouw partij. Dankzij de track & trace ben je altijd op de hoogte en met ons TMS is het aanmelden van pakketten geen moeite. Heb je toch vragen of kunnen wij je helpen met een zending? Neem dan contact met ons op, we helpen graag!

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril