Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jongen pakket bus 1
Kan dat ook bij KSO Logistics?

Zakelijk pakketten versturen

Wil jij zakelijk pakketten versturen? Dat kan met KSO Logistics! Is het versturen van pakketten voor jouw bedrijf geen hoofdzaak, maar komt het af en toe voor? Of verstuur jij juist dagelijks meerdere pakketjes per dag? Beide is mogelijk, ontdek onze oplossingen.

Voor nieuwe en gevestigde (web)shops

Zakelijk pakketten versturen met KSO Logistics

Wanneer je een webshop hebt is het verzenden van pakketten een cruciaal onderdeel van je bedrijf. Het is dan belangrijk dat dit allemaal soepel verloopt, dat kan het succes van je bedrijf bepalen.

Wanneer je net begint is het dus goed om te bedenken met welke vervoerder je jouw pakketten gaat verzenden en hoe je dit gaat doen: doe je dit zelf of met een koppeling? Ben je al langer bezig, dan is het goed om je situatie te evalueren en te zien of je geen tijd, moeite of geld kunt besparen of flink kunt winnen op service.

NIICE KSO Logistics V0 1 2717 min
Bloemen bezorgen
Pakketten zakelijk versturen

Dit zijn de opties

Voor ons, voor jou en voor de klant staat een snelle, betrouwbare en veilige levering voorop. Als consument is het prettig om een pakket zo snel mogelijk te ontvangen en geen afleverpogingen te missen, jij wilt natuurlijk het beste voor je klant. Daarom zijn bij ons verschillende verzendopties beschikbaar, zodat het voor jou en je webshop zo gemakkelijk mogelijk is!

Wat de beste keuze is voor jouw webshop hangt af van de frequentie waarmee je pakketten verzendt, jouw specifieke wensen, de wensen van je klanten en je budget.

Neem gerust contact met ons op om de beste keuze voor jouw bedrijf te vinden.

Tarieven en koppelingen

Ons Transport Management Systeem

De tarieven voor het zakelijk verzenden van pakketten verschillen per dienst die je kiest. Daardoor kun je zelf een keuze maken die pas bij jouw diensten en klanten.


Bij KSO Logistics kunnen we jouw webshop koppelen met ons systeem. Bestellingen van klanten worden dan direct bij ons gemeld, waardoor jij een verzendlabel kunt plakken en wij de zending in onze planning meenemen. Heb je hier interesse in?

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril