Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pakket afleveren mannen
Versproducten transporteren

Etenswaren versturen per post

Het verzenden van bederfelijke goederen is een apart geval binnen de logistieke transportdiensten. Deze goederen kunnen niet een nacht in een magazijn blijven liggen of onder hoge temperaturen vervoerd worden. Bij KSO Logistics worden jouw etenswaren met zorg geleverd.

Jouw vervoerder voor etenswaren

Verstransport

Het is voor versproducten van groot belang dat ze op een juiste, geconditioneerde manier getransporteerd worden. Worden de producten niet op het juiste moment en met gekoeld transport bezorgd, dan lopen ze de kans om te bederven. Dat is natuurlijk niet waar je op zit te wachten als webshop. Op zoek naar een koeriersdienst die jouw etenswaren kan versturen per post? Bij KSO Logistics laden en lossen we deze producten nog op dezelfde dag, zodat er geen problemen ontstaan met de ten-minste-houdbaar-tot-datum van de versproducten. Dankzij onze partners bij Packs kunnen we de producten op het juiste moment door de gehele Benelux bezorgen.


We hebben ervaring met het leveren van etenswaren dankzij een aantal van onze klanten. Zo verzorgt KSO Logistics de bezorging door heel Nederland van de geconditioneerde Pakketten van VanOnzeBoer.nl. De pakketten van VanOnzeBoer.nl worden op donderdag- en vrijdagavond geleverd, wat betekent dat wij ze dezelfde dag nog ophalen bij de verkoper. Hieronder lees je meer over wat wij kunnen betekenen voor verkopers betreffende het transport van etenswaar.

Particulier pakketpost

"Het bezorgen van vers vlees is een grote uitdaging. Dankzij KSO Logistics worden de pakketten in de ochtend opgehaald en dezelfde avond afgeleverd en kunnen wij ons werk optimaal uitvoeren! KSO Logistics B.V., een bedrijf met de souplesse om te kunnen meedenken en doet wat het belooft."

Logo samen een koe kopen

VanOnzeBoer.nl

Lees meer
Pakket afleveren mannen
Ook etenswaar verzenden met KSO Logistics?

Neem vrijblijvend contact op

Bij KSO Logistics en binnen ons netwerk zijn we gespecialiseerd in zendingen die speciale zorg behoeven, zoals bloemen, wijnen, medicijnen maar ook versproducten zoals vlees en gebak. Omdat ons sorteerproces voornamelijk met de hand wordt uitgevoerd, kunnen wij de persoonlijke zorg geven aan de zending die nodig is. Om die reden maken webshops graag en veelvuldig gebruik van onze koeriersdiensten.


Ook van onze diensten gebruik maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril