Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
NIICE KSO Logistics V0 1 2717 min

Jouw logistieke dienstverlener in Goor

KSO Logistics is jouw logistieke dienstverlener in Goor. Van internationaal transport tot Same Day delivery; we gaan voor jou de weg op.

De allround logistieke dienstverlener

KSO Logistics is de logistieke dienstverlener die zich richt op pakket- en palletdistributie, op- en overslag en koeriersdiensten. Dat doen we vanuit onze eerste vestiging in Doetinchem en vanaf 2022 ook vanuit Goor. Toen namen wij TG Koeriers over, een bedrijf dat perfect aansluit op ons DNA en ons dienstenpakket. Je leest hier alles over deze overname.


Door deze samensmelting kunnen wij nog sneller op nog meer locaties zijn. Om te bezorgen en pakketten op te halen.

KSO Logistics 16

Over KSO Logistics

Wij voorzien alle logistieke behoeften van onze klant. Wij zijn de One Stop Shop voor elke transportvraag met een no-nonsense, persoonlijke aanpak. Dat doen we in samenwerking met Packs; de betrouwbare pakketdienst van de Benelux.


Met Packs hebben wij een dekkend netwerk in heel Nederland, België en Luxemburg. Wij bezorgen voor al onze partners de pakketten in onze eigen regio, en zij die van ons. We hebben gezamenlijk dezelfde belangen en weten van elkaar dat het leveren van kwaliteit heel belangrijk is. Daardoor zijn we snel, efficiënt en betrouwbaar!

Jouw logistieke partner in Goor

Bij KSO Logistics streven we naar het opbouwen van sterke, langdurige relaties met onze klanten. We vervoeren jouw pakketten van A naar B en ondersteunen bij het groeien en ontwikkelen van je bedrijf.


Of het nu gaat om urgente leveringen, reguliere distributie of complexe logistieke uitdagingen, bij KSO Logistics krijg je service op maat. Aansluitend op jouw specifieke behoeften. Met onze vestigingen in Goor en Doetinchem, en onze samenwerking met Packs, garanderen we een betrouwbare en efficiënte service, elke keer weer.


Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Heeft jouw zending spoed? Bel ons dan direct op: +31 547284848