Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Kso logistiek partner diensten koeriersdiensten
Al vanaf 1 zending

Pakketten laten ophalen door onze koeriers

Een ophaalservice voor pakketten? Vaak is het pas de realiteit bij grote hoeveelheden pakketten, maar niet bij KSO Logistics! Laat jouw pakketten door ons ophalen en geniet van een zorgeloze service. Hoe dat werkt? Dat lees je hier.

Of je nu meerdere zendingen hebt of maar 1

Laat je pakketten ophalen door KSO Logistics

Bij veel post- en pakketbezorgers kun je jouw pakketten pas vanaf grotere hoeveelheden op laten halen. Bij KSO Logistics willen we niet alleen de grote bedrijven een kans geven om hun pakketten te bezorgen, maar ook de kleinere (web)shops. Daarom kun je bij ons al vanaf 1 stuk jouw pakket(ten) op laten halen bij jouw winkel of magazijn!


Als kleiner bedrijf met kleinere aantallen zendingen moet je bij veel bezorgers elke dag weer jouw pakketten naar hun locatie brengen. Daar gaat natuurlijk erg veel tijd in zitten die je, al helemaal als klein bedrijf zijnde, zelf veel beter kunt gebruiken. Kies daarom voor KSO Logistics en laat jouw pakketten ophalen!

Design85

"De chauffeurs van KSO Logistics laden bij ons en gaan direct lossen bij de klant. 15 minuten voor aankomst belt de chauffeur met de klant om er zeker van te zijn dat ze elkaar niet mislopen. De chauffeur is daarnaast altijd bereid om de pakketten bij de klant naar binnen te dragen. Wij krijgen hier veel complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs van KSO Logistics!"

F7274808a8aa3e5628f9cf2206f6e0e3

Design85

Lees meer
KSO design85 4

Bespaar tijd, geld en zorgen met onze pakket ophaalservice

Geen tijd meer kwijt aan het brengen van pakketten naar ophaalpunten. Dat is het resultaat van werken met KSO Logistics. Doordat wij partner zijn van Packs, kunnen wij genieten van het hele Packs netwerk. Daardoor kunnen wij door heel Nederland bezorgen, ook op dezelfde dag of de volgende dag.


Heb jij dus een (web)shop waar dagelijks geen grote hoeveelheden verzonden worden, maar waar je toch een koerierdienst voor nodig hebt? Wij ondersteunen je graag! Gebruik onze ophaalservice en ga zorgeloos door met jouw eigen werk, het werk dat je wél graag doet. Dan bekommeren wij ons om het ophalen en verzenden van jouw pakketten.

Laat je ontzorgen

Al vanaf 1 pakket laten ophalen en bezorgen!

Dankzij ons ruime wagenpark hebben we bij KSO Logistics altijd vervoer dat bij jou en jouw wensen past. Deze flexibiliteit samen met onze korte lijnen en handmatige sorteerproces maken ons de perfecte match voor jouw kleinere bedrijf. Heeft je zending haast? Schakel dan onze spoedkoerier in. En heb jij maar één pakket om te verzenden? Dan hoef je dankzij onze ophaalservice niet zelf op pad met je pakket(ten). Meld je bestelling bij ons aan en laat je ontzorgen! Vraag hieronder een offerte aan.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril