Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pakket afleveren mannen
Koeriersdiensten

Gekoeld transport

Heb je een transport vraagstuk dat te maken heeft met goederen die op zo’n manier vervoerd moeten worden om fris en vers te blijven? Bij KSO Logistics kun je terecht voor al je gekoelde transport. Geen zending is ons te gek, we proberen altijd met een gepaste oplossing te komen. Wij zijn jouw betrouwbare part...

Op de juiste wijze vervoerd

Gekoeld transport

Bij KSO Logistics staan we altijd voor je klaar: dag of nacht, weekend of vakantie, met onze logistieke diensten hebben we een antwoord op al jouw transport vraagstukken.


Voor verswaren zoals groenten, fruit, gebak, chocolade en vlees is het van essentieel belang dat ze op de juiste, geconditioneerde wijze getransporteerd worden. Bij KSO Logistics zijn we in staat om, zonder geconditioneerde voertuigen, levensmiddelen gekoeld en zelfs bevroren te vervoeren. Wil jij gebruik maken van onze koeriersdiensten voor jouw gekoelde transport? Lees dan verder of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jou en je bedrijf te bespreken.

Particulier pakketpost

"Het bezorgen van vers vlees is een grote uitdaging. Dankzij KSO Logistics worden de pakketten in de ochtend opgehaald en dezelfde avond afgeleverd en kunnen wij ons werk optimaal uitvoeren! KSO Logistics B.V., een bedrijf met de souplesse om te kunnen meedenken en doet wat het belooft."

Logo samen een koe kopen

VanOnzeBoer.nl

Lees meer
Jongen pakket uitpakken

Gekoeld transport en de tarieven

De exacte kosten voor gekoeld transport zijn lastig aan te geven, aangezien er veel factoren van invloed zijn op dit type transport. Zo worden de kosten van een koeriersdienst berekend op basis van het gemaakte aantal uren of het gereden aantal kilometers.


Op onze 'tarieven' pagina vind je meer informatie over de kosten van gekoeld transport. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw specifieke vraagstuk? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

Particuliere pakketpost
Wel of geen gekoeld transport

Onze logistieke diensten

Heb jij hulp nodig met een ander transport vraagstuk? KSO Logistics biedt verschillende bezorgservices, ook voor zendingen waar snelheid bij geboden is. Denk hierbij niet alleen aan koeriersdiensten, maar ook aan Same Day Express, Same Day Delivery en Next Day Delivery.


Hoeft jouw zending niet op dezelfde dag bezorgd te worden? Dan is het niet nodig om een spoedkoerier in te schakelen, maar kun je gebruik maken van onze pakketservice of palletdisributie.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril