Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Kso logistieke partner oost nederland

Logistiek dienstverlener in Gelderland

KSO Logistics is jouw logistieke partner in het mooie Gelderland. Van palletservices, op- en overslag en koeriersdiensten tot Same Day Delivery, wij ontzorgen je!

Logistiek dienstverlener in Gelderland

KSO Logistics

Als uw logistiek dienstverlener in Gelderland staat KSO Logistics dag en nacht voor je klaar. Wij richten ons op pakket- en palletdistributie, op- en overslag en koeriersdiensten. Van spoedleveringen tot internationale bezorgingen, bij KSO stellen we onze klanten centraal en weten we hen volledig te ontzorgen. We hebben vestigingen in Doetinchem en Eibergen, maar bezorgen door heel Nederland en in het buitenland.

Kranen kerstpakketten

"Erg prettig en heel belangrijk om met KSO Logistics een betrokken partner te hebben die als verlengstuk van onze organisatie zorg draagt voor een juiste en tijdige bezorging van de geschenken die onze opdrachtgevers aan hun medewerkers en relaties willen geven."

Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten

Lees meer
Man busje buiten
Onze oplossingen voor uw logistieke vraagstukken

De diensten van KSO

Van klein koeriersbedrijf tot een totaal logistiek bedrijf, de afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid. Dat betekent dat we nu veel meer diensten aan (kunnen) bieden dan voorheen. Wij staan dan ook het hele jaar door klaar voor al jouw logistieke vraagstukken. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem direct contact met ons op voor gerichte vragen!

Kso same day delivery 1
Spoed of geen spoed

Uw pakket op het juiste moment bezorgd

  1. Vandaag besteld = vanavond bezorgd: zendingen die vandaag besteld worden met Same Day Delivery, leveren we dezelfde avond af tussen 17:00 en 22:00 uur.
  2. Vanavond besteld = morgen in huis: levering de dag na bestelling. De Next day pakketten worden met de Same day pakketten meegenomen en diezelfde dag nog afgeleverd. Zo is er geen avondproces bij de webshop meer nodig.
Hoe dat werkt? Geef de zendingsinformatie door via ons boekingssysteem, wij halen de zendingen dagelijks op en houden je op de hoogte via een vast contactpersoon. Op die manier worden jouw zendingen betrouwbaar bezorgd. De samenwerking aangaan? De logistiek dienstverlener van Gelderland staat voor je klaar!
Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Logistiek partner KSO Logistics