Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Kso logistieke partner oost nederland

Transportbedrijf in Gelderland

Ben je op zoek naar een betrouwbare nationale of internationale logistieke partner? Dan is KSO Logistics de perfecte keuze voor jou! Als transportbedrijf bieden wij diverse diensten aan die jou volledig kunnen ontzorgen.

Jouw logistieke dienstverlener in Gelderland

KSO Logistics

We zijn toegewijd om te voorzien in de logistieke behoeften van onze klanten en gebruiken onze jarenlange ervaring om de juiste verzendoplossing te vinden voor elk verzendprobleem.

Wij richten ons op pakket- en palletdistributie, opslag, overslag en koeriersdiensten. Van spoedleveringen tot internationale bezorgingen of Same Day Delivery. Daarnaast hebben wij ook speciaal transport voor etenswaar, medicijnen, bloemen of gekoeld transport.

Dankzij dit complete pakket aan verzendmogelijkheden, plus de overige diensten die wij als transportbedrijf bieden, kunnen wij je van begin tot eind ontzorgen. Als jouw logistieke dienstverlener in Gelderland staat KSO Logistics dag en nacht voor je klaar. Zo kun jij je focussen op je core business en kunnen wij allemaal doen waar wij goed in zijn. Onze vestigingen bevinden zich in Doetinchem en Eibergen, maar wij bezorgen door heel Nederland en in het buitenland.

Kranen kerstpakketten

"Erg prettig en heel belangrijk om met KSO Logistics een betrokken partner te hebben die als verlengstuk van onze organisatie zorg draagt voor een juiste en tijdige bezorging van de geschenken die onze opdrachtgevers aan hun medewerkers en relaties willen geven."

Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten

Lees meer
Man busje buiten
Onze oplossingen voor jouw logistieke vraagstukken

De diensten van KSO

Van klein koeriersbedrijf tot een totaal transportbedrijf, de afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid. Dat betekent dat we nu veel meer diensten aan (kunnen) bieden dan voorheen. Wij staan dan ook het hele jaar door klaar voor al jouw logistieke vraagstukken. Ook vanaf 1 pakket gaan wij voor jou al de weg op! Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem direct contact met ons op voor gerichte vragen!

Kso same day delivery 1
Spoed of geen spoed

Jouw pakket op het juiste moment bezorgd

  1. Vandaag besteld = vanavond bezorgd: zendingen die vandaag besteld worden met Same Day Delivery, leveren we dezelfde avond af tussen 17:00 en 22:00 uur.
  2. Vanavond besteld = morgen in huis: levering de dag na de bestelling. De Next day pakketten worden met de Same day pakketten meegenomen en diezelfde dag nog afgeleverd. Zo is er geen avondproces bij de webshop meer nodig.


Hoe dat werkt?

Geef de zendingsinformatie door via ons boekingssysteem, wij halen de zendingen dagelijks op en houden je op de hoogte via een vast contactpersoon. Op die manier worden jouw zendingen betrouwbaar bezorgd.

De samenwerking aangaan? De logistiek dienstverlener van Gelderland staat voor je klaar!

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril