Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Kso logistieke partner oost nederland
Moederdag staat alweer voor de deur

Stuur moederdag cadeaus op met KSO Logistics

Moederdag, een belangrijke dag om jouw moeder extra goed te laten merken wat ze voor je betekent. Het is ook een dag dat veel cadeaus bezorgd moeten worden. Wil jij een moederdagcadeau opsturen of verstuur jij met jouw webshop veel moederdagcadeaus? Meld de pakketten snel aan, wij staan voor je klaar!

Moederdag cadeaus opsturen?

Voor moederdag bezorgd met KSO Logistics

Moederdag cadeaus worden vaak op het laatste moment besteld. Het is een dag die ineens voor de deur staat, maar die je niet kunt negeren. Juist in deze periode is het dus belangrijk om van de juiste logistieke dienstverlening gebruik te maken. Drukte of geen drukte, de cadeaus moeten voor of met moederdag opgestuurd en bezorgd zijn.


Gelukkig hoef je je daar bij KSO Logistics geen zorgen om te maken zolang een pakket op tijd besteld wordt. Kiezen veel consumenten voor jouw webshop voor hun moederdag cadeaus of draai jij een moederdag campagne en verwacht je drukte met jouw zendingen? Laat het ons weten en kom deze tijd met een gerust hard door met de koeriersdiensten van KSO Logistics!

Design85

"De chauffeurs van KSO Logistics laden bij ons en gaan direct lossen bij de klant. 15 minuten voor aankomst belt de chauffeur met de klant om er zeker van te zijn dat ze elkaar niet mislopen. De chauffeur is daarnaast altijd bereid om de pakketten bij de klant naar binnen te dragen. Wij krijgen hier veel complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs van KSO Logistics!"

F7274808a8aa3e5628f9cf2206f6e0e3

Design85

Lees meer
IMG 9988 KSO April2021 BTR min
Hoe gaat dat in zijn werk?

Moederdag cadeaus opsturen met KSO Logistics

De week voor moederdag is het altijd drukker bij bezorgdiensten. Daarom raden wij aan om jouw post, cadeaus en pakketten op tijd aan te melden. Waar pakketten gewoonlijk binnen een dag bezorgd zijn, kan dat nu meerdere dagen duren. Wees er dus op tijd bij!


Wij bezorgen voor jou al vanaf 1 pakket en hebben verschillende verzendwijzen. Distributieservice, koeriersdiensten, Same Day Delivery en Next Day Delivery, bekijk onze diensten en ontdek de juiste service voor jouw bedrijf. Wij komen na een aanmelding langs om het pakket op te halen en leveren dit vervolgens af bij de ontvanger.

Neem contact met ons op en

Jouw moederdag cadeaus worden op tijd opgestuurd

Is moederdag altijd een drukke periode voor jouw (web)shop? Geniet van de drukte en ontwijk de stress dit jaar, verstuur jouw moederdag cadeaus met KSO Logistics!


Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag direct een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via de mail, telefonisch en ons offerte formulier!