Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jongen pakket bus 1
Zo werkt KSO Logistics

Werkwijze

Het versturen van pakketten naar jouw klanten maken we bij KSO zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk. Via ons Transport Management Systeem kun je zendingen inboeken. Je voorziet de zending van een label, wij ontvangen een melding en onze planner zorgt ervoor dat het pakket bij jou afgehaald wordt.

Uitstekende communicatie met KSO

Altijd in contact

Na het afhalen van jouw zending scannen wij de barcode en informeren wij de ontvanger dat we de zending komen afleveren op het gewenste moment. Wanneer de planning van de dag in kwestie bekend is, sturen we de ontvanger een bericht met het geplande moment van aflevering. In het geval van Same Day Delivery kan de ontvanger het pakket volgen met de track & talk, een track en trace systeem waar ook vragen gesteld kunnen worden. Loopt de chauffeur onvoorziene vertraging op onderweg? Dan wordt de ontvanger geïnformeerd via de track & talk of per SMS. Bovendien is onze klantenservice beschikbaar via de mail, chat en telefoon.

Design85

"De chauffeurs van KSO Logistics laden bij ons en gaan direct lossen bij de klant. 15 minuten voor aankomst belt de chauffeur met de klant om er zeker van te zijn dat ze elkaar niet mislopen. De chauffeur is daarnaast altijd bereid om de pakketten bij de klant naar binnen te dragen. Wij krijgen hier veel complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs van KSO Logistics!"

F7274808a8aa3e5628f9cf2206f6e0e3

Design85

Lees meer
Online boekingssysteem koppelen

Snel aangesloten

Bij KSO Logistics bieden we de mogelijkheid om uw webshop te koppelen aan ons online boekingssysteem. Is dit een goede oplossing voor jou? Dan maken we samen een afspraak over de start en inrichting van de samenwerking, stemmen de koppeling af en starten wanneer de service live is op uw website. Klanten kunnen nu, na het doen van een bestelling, de zending volgen met online track & trace. Dit draagt bij aan de bezorg beleving en geeft beide partijen zekerheid.

Bus raam rijden
Busje terrein jongen
Voor Same Day Delivery partners

De voordelen van ons TMS

De mogelijkheden van het TMS zijn uniek. Ben jij een Same Day Delivery partner, dan kunnen jouw klanten het bezorgadres wijzigen naar een ander adres, bijvoorbeeld het adres van de buren of een ander punt binnen 200 meter van het originele adres. Ook als het pakket al onderweg is. Na het plannen van onze routes krijgt jouw klant een tijdvak van 1 uur aangewezen waarin het pakket bezorgd zal worden. Tot 4 uur voor aflevering kan de klant het afleveradres wijzigen, zolang dit in dezelfde regio valt.


Vanaf het moment dat de chauffeur gaat rijden, kan je klant de bezorger volgen met de track & trace en informatie opvragen via de chat. Denk aan ‘hoeveel stops moet de chauffeur nog?’ of ‘hoe laat komt de bezorger precies?’. De vragen worden beantwoord door onze klantenservice, de chauffeur kan zo op de weg blijven letten. Jouw klanten zijn geïnformeerd en de kans dat bezorger en ontvanger elkaar mislopen wordt aanzienlijk kleiner.

Man busje buiten

Ervaar onze werkwijze zelf

Jouw zendingen zijn bij KSO Logistics in goede handen. Wil je zelf onze werkwijze ervaren? Meld dan jouw zendingen aan via ons TMS en ontdek het gemak. Heb je eerst behoefte aan meer informatie over de diensten van KSO Logistics en de mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang een reactie binnen 24 uur!

Portret man bril